Wizard of Gems

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Wizard of Gems er et videoslotspil, der har farvestrålende ædelstene, som magisk falder ned fra oven for at skabe værdifulde vinderkombinationer, når de udfylder spillets fem kolonner! Alle 20 linjer er aktive i hver runde.

Spillet inkluderer et jokersymbol (tryllebogen) og et scatter-symbol for gratisspil (stjernen). Jokersymbolet kan erstatte ethvert andet symbol på hjulet, undtagen scatter-symbolet, for at hjælpe med at danne vinderkombinationer. Kun præmien for den mest værdifulde kombination tildeles for hver linje.

Når præmiekombinationer vises på en eller flere linjer, forsvinder de symboler, der sammensætter dem, på magisk vis! Symboler falder derefter ned fra oven for at fylde hver kolonne igen og muligvis danne nye vinderkombinationer. Processen med symboler, der forsvinder og falder ned, gentages i en runde så længe, der dannes vinderkombinationer.

Udbetalingen for hver vinderkombination, der opnås under en runde, ganges med den aktuelle multiplikator, dvs. værdien, der vises over hjulene på spilskærmen. Multiplikatoren, der starter med 1, stiger i hver runde (fra 2 til 3 til 5), hver gang nye symboler falder ned for at erstatte symboler, der er forsvundet.

Når der vises tre stjernesymboler et vilkårligt sted, udløser de en sekvens med ti gratisspil. I hvert gratisspil vises mindst et jokersymbol og op til ni jokersymboler for at hjælpe med at danne flere vinderkombinationer!

Hvis der vises tre stjernesymboler i et gratisspil, tildeles yderligere en sekvens med ti gratisspil efter sekvensen med gratisspil, der allerede er i gang. Der kan udløses op til fem sekvenser med gratisspil i træk, hvilket giver op til 50 gratisspil i træk!

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.66%.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

Handlinger

• Betalingstabel - Viser betalingstabellen.
  • Autospil - Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start - Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 10-05-2017