Ancient Disco

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

ÆLDGAMMEL DISKO

6 eller flere ældgamle diskoscattere, der lander vilkårligt på hjulene, vil udløse en indsatsmultiplikatorpræmie med ØJEBLIKKELIG GEVINST. Gevinster udbetales som følger:

6x ældgamle diskoscattere – 5x gevinst

7x ældgamle diskoscattere – 15x gevinst

8x ældgamle diskoscattere – 25x gevinst

9x ældgamle diskoscattere – 50x gevinst

10x ældgamle diskoscattere – 100x gevinst

11x ældgamle diskoscattere – 250x gevinst

12x ældgamle diskoscattere – 500x gevinst

13x ældgamle diskoscattere – 750x gevinst

14x ældgamle diskoscattere – 1.250x gevinst

15x ældgamle diskoscattere – 2.500x gevinst

PRÆMIESTIGE

De ØJEBLIKKELIGE GEVINSTPRÆMIER og det tilsvarende antal ældgamle diskoscattere, der kræves for at indsamle dem, vises på præmiestigen over hjulene.

Enhver gevinst, der opnås på præmiestigen ved at lande ældgamle diskoscattere, vil blive øget, hvis ældgamle diskoscattere fylder et helt hjul eller en hel række. Hvert hjul og hver række, der bliver fyldt, øger præmierne i PRÆMIESTIGEN med det oprindelige beløb af den tilsvarende præmie. Det betyder, at du ved at lande en fuld skærm med ældgamle diskoscattere vil øge præmierne med 8 gange deres oprindelige beløb og få den maksimalt mulige gevinst på 22.500x indsatsen for de 15 ældgamle diskosymboler. Præmierne nulstilles til deres startværdi i begyndelsen af næste spin.

PYRAMIDESPINS

Pyramidspinsymboler er 1x2-scattere, som udløser en "hold og respin"-bonusrunde. At lande 3 pyramidespinscattere, uanset hvor, giver 3 GRATIS RESPINS. At lande 4 pyramidespinscattere giver 4 GRATIS RESPINS. At lande 5 pyramidespinscattere giver 5 GRATIS RESPINS.

I starten af pyramidespins vil hver pydemidespinscatter, der udløste funktionen, blive til 2 ældgamle diskoscattere. Det er kun ældgamle diskoscattere eller tomme symboler, der kan lande under bonusrunden. Hver ny ældgammel diskoscatter, der lander, nulstiller RESPINS til deres oprindelige antal og forbliver også låst i positionen under bonusrunden.

Den gevinst, der opnås under bonusrunden, bestemmes af det samlede antal ældgamle diskoscattere, der er landet ved slutningen af den.

Funktionen slutter, hvis ingen nye ældgamle diskoscattere lander under dine RESPINS, der blev tildelt i begyndelsen af bonusrunden.

SÅDAN SPILLER DU ANCIENT DISCO

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 16.73kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 16.73kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 16,735.54kr, Den næste minimum startværdi er: 16,735.54kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 418,388.61kr, Den næste minimum startværdi er: 418,388.61kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 836.77kr, Den næste minimum startværdi er: 836.77kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.75%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 22501.2.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 80kr

Seneste opdatering: 02-02-2023