Royal League Spin City Lux

Om dette spil

 Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Regler for betalingslinje

 Dette spil inkluderer 20 betalingslinjer.
 Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
 En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje.
 Gevinster på betalingslinje løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et indsatsbeløb.
 Den samlede indsats er baseret på den oprindelige indsats placeret på hver spillede betalingslinje.
 Den indledende indsats er den aktuelle indsats divideret med antallet af spillede betalingslinjer.

Udbetalingsregler

 Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den indledende indsats.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
 Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster og scatter-gevinster som følge af et spin.
 Gevinsten op til den viste værdi er rundet ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Gevinsttabellen viser udbetalingerne i en spillers valuta.

Wild symboler

 Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en betalingslinjekombination.
 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og bonussymboler.

Scatter symboler

 I begyndelsen af spillet kan Scatter-karakteren vælges.
 Scatter-karakteren kan ændres til enhver tid under basisspillet.
 Der kan kun være én scatter-tegn aktiveret ad gangen.
 Under funktioner forbliver scatter-karakteren den samme som den i det udløsende spin og kan ikke ændres.
 Når scatter-symbolet lander på hjulene, viser det oprindeligt symbolets oprindelige udseende med alle tegn synlige.
 Efter landing går hovedsymbolet over til den valgte scatter-karakter.
 Spilhistorik (playcheck) viser kun den primære originale Scatter.
 Scatters kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander hvor som helst på hjulene.
 Scatter-udbetalingen er den samme uanset den valgte karakter.
 Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
 Scatter-symbol

Bonusfunktion

 Bonussymboler hvor som helst på hjul 1 og 5 udløser denne funktion.
 1 ud af 4 biler kan vælges.
 Den valgte bil kan afsløre 5, 7, 8 eller 12 gratis spins.
 1 af 4 elementer kan vælges.
 Det valgte element kan afsløre en x2, x3, x5 eller x10 gratis spins multiplikator.
 I slutningen af denne funktion starter gratis spins automatisk.
 Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.

Gratis spins

 Hvert bonussymbol, der lander, giver et ekstra gratis spin.
 Yderligere gratis spins føjes til de resterende gratis spins.
 Yderligere gratis spins bruger den samme indledende multiplikator.
 Gratis spins kan genudløses i det uendelige.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.
 Alle gratis spins-gevinster ganges med den udløsende multiplikator.
 Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion.

Royal League-indslag

 Funktionen kan udløses tilfældigt på ethvert basisspils spin.
 Funktionen spilles på et gitter med 49 brikker.
 Der er 4 flisefarver, som svarer til en bestemt præmie.
 Funktionen har 2 terninger - Direction terning og Steps terning.
 Baseret på resultatet af retningsmatricen vælges en retning.
 Baseret på resultatet af Steps vælges trinene til at lave.
 Baseret på farven på flisen er der forskellig sandsynlighed for, at collect vises på Direction-terningen.
 Funktionen slutter, når collect lander på en terning.
 Spilleren vinder en præmie i henhold til brikkens farve, der blev indsamlet.
 Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillet.
 Funktionen kan kun udløses i basisspillet.

Yderligere Information

 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.

 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Denne værdi er fast og ændres ikke.
 Dette spil har en RTP på 96,90%.

Ordliste

 STOR GEVIND - STOR VINDER
 GRATIS SPINS - GRATIS SPINS
 ORDLISTE - ORDLISTE
 KÆMPE SEJR - KÆMPE SEJR
 MULTIPLIER - MULTIPLIER
 ROYAL LEAGUE - ROYAL LEAGUE
 SCATTER - SCATTER
 SPIN CITY LUX - SPIN CITY LUX
 SAMLET VINDER - SAMLET VINDER
 OP TIL - OP TIL
 VILDT - VILDT

Seneste opdatering: 12-04-2022