Rabbit Hole Riches - Court of Hearts

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 7 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Court of Hearts er et kaskadevideospil med 5 hjul og 10 faste betalingslinjer. Spillet består af 4 symboler med høj udbetaling, 4 symboler med lav udbetaling, en Wild, Rabbit Hole Bonus-symbol og en Scatter til at udløse Free Spins.

Vindende symboler fjernes, og nye symboler fylder hjulet op. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

Rabbit Hole Bonus-symbolet kan lande tilfældigt på ethvert spin i både basisspillet og under Free Spins. Den tildeler en af tre tilfældigt valgte funktioner. Cheshire Cat tildeler et hjul med Expanded Wild, som skifter position, hvis en vinderkaskade opstår, og fortsætter med at gøre det, indtil der ikke opstår flere kaskader. Caterpillar tildeler mellem 3 og 7 tilfældigt placerede Wilds. Dormouse skaber en Mega Wild, som tilfældigt kan vokse i størrelse startende fra 2x2 til 2x3 til 3x2 til 3x3 til de maksimale 4x3 symboler.

Rabbit Reward-funktionen placerer tilfældigt 2 Scatters på gitteret inden et spin. 3 Scatters udløser Free Spins og x5 indsatsudbetalingen, mens hver efterfølgende Scatter på udløseren tildeler yderligere 5x indsatsudbetalingen. Scatter-udbetaling er ikke aktiv under Free Spins.

9 Free Spins tildeles fra start. I Free Spins er det højst udbetalende Queen of Hearts-symbol nu Wild og kan erstatte ethvert symbol undtagen Scatters. Hver linjegevinst i Free Spins øger gevinsten i Multiplier, som er ubegrænset. Hvis der lander en Scatter i Free Spins, tildeles der 1 ekstra Free Spin.

RTP er 96.27%

 

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

 

 

Handlinger

 

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 30-04-2021