Bubble Craze

bubble_craze

Introduktion

Spring på hovedet ud i Bubble Craze, som er en verden fyldt med farverige bobler, der kan forvandle sig og mangedoble dine gevinster. Gevinster udbetales for fire eller flere matchende og sammenhængende bobler hvor som helst og op til 19 bobler i samme farve!

Multiplikatorbobler ganger gevinsten med 2X eller 5X og forvandlingsboble ændrer alle omgivende bobler til samme farve. 3 bonusbobler udløser 5 gratis spins, hvor der er gevinstgaranti på hvert spin.

[ til toppen ]

Sådan spiller du

Det koster 50 mønter at spille Bubble Craze.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i penge. Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien. Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og spille spillet.

[ til toppen ]

Autospin

Autospin spiller spillet automatisk et givent antal gange med den aktuelle møntværdi.

Vælg den ønskede møntværdi, klik på AUTOSPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du trykker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Sådan vinder du

Der er ingen gevinstlinjer i Bubble Craze. I stedet udbetales gevinster for fire eller flere matchende og sammenhængende bobler. En gruppe af matchende og sammenhængende bobler kan have forskellige former og kan vises overalt på resultatet. Vind med op til 19 matchende bobler og op til fire forskellige boblefarver på samme resultat.

Alle gevinster ganges med møntværdien.

[ til toppen ]

Specialbobler

2X og 5X multiplikatorbobler gange gevinstgivende kombinationer med henholdsvis 2X og 5X. Kun den højeste multiplikator i hver gevinstgivende kombination bliver anvendt til at gange gevinsten. Multiplikatorer ganger ikke hinanden.

En forvandlingsboble ændrer alle omgivende bobler til den samme farve som den selv. Det er muligt at få flere forvandlingsbobles på samme spin, men alle forvandlingsbobler vil i så fald have samme farve i det pågældende spin. Multiplikatorbobler beholder deres multiplikator, selv om deres farve bliver ændret. Gevinstgivende kombinationer bestemmes først, når alle farveforvandlinger har fundet sted.

[ til toppen ]

Gratis spin-bonus

3 bonus scatter-symboler udløser 5 gratis spins. De bonusudløsende bobler kan både være i forskellige farver eller i samme farve. Bonusbobler vises kun på tre positioner: den midterste boble i den øverste række, den midterste boble i den midterste række, og den midterste boble i den nederste række.

Der er gevinstgaranti på alle gratis spins og gratis spins indeholder flere forvandlings- og multiplikatorbobler. Bonusrunden med gratis spins kan ikke genudløses.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Enhver gruppe på fire eller flere matchende og sammenhængende bobler udløser en gevinst.

Kun den største gevinst udbetales for hver boblefarve. Samtidige boblegevinster i forskellige farver lægges sammen.

Alle boblegevinster ganges med møntværdien.

Kun den højeste multiplikator per boblefarve bruges til at multiplicere gevinsten for den pågældende boblefarve.

Gratis spins spilles til samme møntværdi som det udløsende spil.

Gevinster vises i penge.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler den teoretiske gevinst i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuelle ejendomsrettigheder
Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker der tilhører IGT, i USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 10-05-2017