Megaburst Repeater

DK_Main game

Hovedspilskærm

Mål:

Megaburst Repeater er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rækker, stacked wilds og re-spins. Gevinster betales fra begge sider undtagen 5 ens (med eller uden wild udskiftning), som kun betales en gang en gentag-funktion kan aktiveres når som helst. Når den er aktiveret, kan den trykkes efter en gevinst for at gentage det sidste gevinstudløsende spil.

DK_Paytable

Gevinstoversigt

DK_Paylines

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Der spilles på 10 linjer.
  • Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med indsatsen per valgt linje.
  • Indsatsen/linje kan ændres ved at klikke på plus og minus -knapperne.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIN.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun den højeste gevinstkombination på en linje fra enten venstre til højre og/eller højre til venstre betales.
  • Linjebetalinger er fra både venstre til højre og højre til venstre undtagen 5 ens (med eller uden wild udskiftning), som kun betales en gang.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospin ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 10 linjer på spilleautomaten. Du kan hæve indsatsen/linjer ved at klikke på plus -knappen til højre for "INDSATS/LINJE eller sænke indsatsen ved at klikke på minus til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på DK_Deposit knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.
  • LINJER: Der spilles automatisk på 10 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Klik på Maks. indsats-ikon for at spille med maks. indsats . Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med INDSATS/LINJE. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på knappen i button   i bunden af spilskærmen ved siden af spilindstillinger og lydikoner. Præmierne, der vises i gevinstoversigten, er pr. enhedssats og udbetalinger vist i gevinstoversigten ganges med indsatsen pr. linje . Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på close button på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • Spin: Klik på SPIN Spil-knap for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med gule farvebokse og animerede symboler inde i dem, hvor det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen under "GEVINST".

• Lydstyrke: lyd til afspiller spillets musik. Klik på lyd til for at slå lyden fra lyd fra.

• AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er:

• Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spins og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indats. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospins.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospin.
  • For benytte autospin funktionen skal du klikke på "AUTOSPIN" autospin-knap nederst på spilskærmen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på stop autospin-knappen Stop autospin for at stoppe autospin funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Du kan ændre spilindstillingerne, ved at klikke på Spilindstillinger-knappen Indstillinger-ikon nederst på skærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspin: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin.

Spilleregler:

• Megaburst Repeater er en spilletautomat med 5 hjul og 10 linjer.
  • Spin-knappen starter spillet med den valgte indsats.
  • Maks. indsats vælger 10 linjer og den maksimale indsatsværdi.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Electric Wild-symbolet erstatter alle symboler.
  • Kun den højeste gevinstkombination på en linje fra enten venstre til højre og/eller højre til venstre betales.
  • Linjebetalinger er fra både venstre til højre og højre til venstre undtagen 5 ens (med eller uden wild udskiftning), som kun betales en gang.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Re-spin funktion

• Electric Wild er et wild-symbol som erstatter alle andre symboler.
  • Electric Wild-symboler vises kun på hjulene 2, 3 og 4.
  • Når et eller flere Wild-symboler vises hvor som helst på hjulene 2, 3 og 4 udløses Electric Wild bonusspillet.
  • I Electric Wild bonusspillet, udvides Wild-symbolet og dækker hele hjulet. Der forbliver det, mens de andre hjul drejer under re-spin.
  • Hvis et nyt Electric Wild-symbol vises under re-spin, udvides det og forbindes med eventuelle tidligere Wilds i yderligere re-spin.
  • Wild bonusspillet slutter når der ikke vises nye Wilds i re-spin. For hver wild udløses et re-spin.
  • Maks. antal re-spins tilladt er 3.

Gentag funktion:

• Gentageknappen kan aktiveres når som helst.
  • Når den er aktiveret, kan den trykkes på efter en gevinst for at gentage den sidste vindende sekvens.
  • Spilleren kan kun bruge gentagelsesfunktionalitet en gang pr. spin for at gentage den sidste vindende sekvens, hvis gentageknappen er aktiveret.
  • Den aktuelle indsats trækkes fra spillerens saldo, hvis spilleren prøver at bruge funktionen Gentag.
  • Spilleren kan ikke bruge gentagelsesfunktionen, hvis spilleren ikke har gevinst i det aktuelle spin.
  • Spilleren kan bruge det når som helst efter enhver gevinst eller gemme det til større gevinster.
  • Op til 3 gentagelser kan holdes "stablet" fra spin til spin!
  • Den bedste strategi er at gentage vindende sekvenser større end eller lig med 10x indsatsen.
  • Hvis der er stablet 2 gentagelser, er den bedste strategi at gentage vindende sekvenser større end eller lig med 6x indsatsen.
  • Hvis 3 gentagelser er stablet, er den bedste strategi at gentage vindende sekvenser større end 4x indsats.
  • Denne funktion vedvarer fra spin til spin, efter indsats og er platformafhængig.
  • Gentagelsesfunktionen samles automatisk, hvis 4 funktioner er stablet, og værdien overstiger den bedste strategi IE 3X-indsats, efter at have advaret spilleren via pop op-boksen.
  • Spilleren kan overkøre den bedste strategi ved at vælge NEJ og gemme "stablede" gentagelser for større gevinster.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal DK_Deposit for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil varierer fra 67,51% til 94,82% afhængigt af spillerstrategi.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af re-spins, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte re-spins, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" DK_Deposit for at indbetale.

3. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 22-04-2021