Wild Hike

Spilleregler

• “Wild Hike” er en spillemaskine med 6 hjul og 4 rækker samt 4.096 måder at vinde på.
  • Når et wild-symbol lander på hjul 3 og 4, udvides det til at dække hele hjulet. Expanding Wild erstatter alle andre symboler på det pågældende hjul.
  • Wild-symbolet findes på hjul 2-5 og erstatter alle normale symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Matchende symboler på enhver position, på tre eller flere tilstødende hjul, gående fra hjulet længst til venstre mod højre, udgør en udbetalingsmåde-gevinst.
  • Kun den længste matchende kombination for hvert symbol udbetales.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager mod gevinstmultiplikatoren.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Wild-symbolet findes på hjul 2-5 og erstatter alle normale symboler.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.09%.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Hvis summen af alle gevinster, der er opnået i en runde, når 20.000x indsatsen eller højere, tildeles spilleren 20.000x indsatsen for hele runden.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Re-spin-spilleregler

• At vinde på Expanding Wilds udløser respins.
  • Respins spilles, så længe der er gevinst.
  • Expanding Wilds fra Base Game overføres til respins.
  • Expanding Wilds under respins er klæbende gennem hele respin-runden.
  • Expanding Wilds har en multiplikator, der starter på 1x og stiger i trin på 1 efter hver gevinst. Øget multiplikator anvendes ved næste respin. Hvis Expanding Wild vises på både hjul 3 og 4 på samme tid, multiplicerer multiplikatorerne hinanden, når de bidrager mod en gevinst.
  • Free spin-symboler fra base game overføres til respins.
  • Free spins-symboler er klæbende og vedholdende under hele respin-runden.

Spilleregler for free spins

• 7 free spins tildeles, når funktionen aktiveres med 3 free spins-symboler. 10 free spins tildeles, når funktionen aktiveres med 4 free spins-symboler.
  • At lande et free spin-symbol under free spins giver et ekstra free spin.
  • Multiplikatorer på Expanding Wilds er vedvarende under hele free spin-runden. Det betyder, at når Expanding Wild genaktiveres, vil startmultiplikatoren være en af de tidligere vindende spins.
  • Hvis der er udløst free spins fra respin-runden, overføres multiplikatorer, der er opnået under respin, til free spins.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • For at sikre, at spillet fortsætter, når det venter på spillerinput, fortsætter spillet automatisk efter en bestemt tid. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Vis historik

Seneste opdatering: 08-02-2023