Sisters of the Sun

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Sisters of the Sun er et videoslotspil med et 5x5 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Vindende symboler fjernes. Resterende symboler falder ned (tyngdekraften) for potentielt at skabe nye gevinster.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symboler. Wild-symboler kan kun skabes. De vises i midten, når en vinderkombination med tre symboler fjernes. Wild-symboler fjernes, når der ikke er andre symboler tilbage, for at rydde symbolgitteret fuldstændigt. Scatter-symbolet kan vises under det indledende spin, eller via Gift of Ra-mekanikeren, hvor Scatter-symbolet tilføjes tilfældigt hvor som helst, når spinnet slutter.

På hvert spin er 5 tilfældige gitterplaceringer markeret med Eye of Ra. Gevinstmultiplikatoren stiger med én, når du vinder over et øje. Den nulstilles før hvert nye spin (undtagen når Free Spins udløses). Vinderkombinationer ganget med den aktuelt viste værdi. Gevinstmultiplikatoren stiger kun én gang pr. vundne øje.

Goddess Power-funktionen udløses tilfældigt på spins uden gevinst. Afhængigt af den aktive gudinde, der vises på skærmen, udføres en unik evne til at skabe en gevinst. Sekhmet konverterer et sæt symboler til et andet symbol. Hathor tilføjer 1 eller 2 Wild-symboler til gitteret. Bastet fjerner to sæt symboler fra gitteret. Spillet starter med en tilfældig gudinde, men rækkefølgen af gudinderne er altid: Sekhmet – Hathor – Bastet. Den aktive gudinde ændres efter hver aktivering af Goddess Power.

Sisterhood-funktionen udløses med 1 Scatter-symbol. Der tildeles én gratis runde. Gevinstmultiplikatoren nulstilles. Der udføres en gudindekraft på hvert symbol, der ikke giver en vinderkombination, indtil alle tre gudinder har udført deres respektive kræfter (3 i alt). Goddess Powers-rækkefølgen er altid den samme: Sekhmet først, så Hathor og Bastet til sidst. Hvis du rydder symbolgitteret under denne gratis runde helt, udløses der kun Free Spins. Der tildeles ingen øjeblikkelig præmie.

Den aktive gudinde vender tilbage til gudinden på skærmen, inden Sisterhood-funktionen udløses.

Inden Free Spins-funktionen begynder, skal du vælge en af de tre gudinder. Sekhmet tildeler 4 indledende spins. Hathor tildeler 5 indledende spins. Bastet tildeler 8 indledende spins. Gevinstmultiplikatoren overføres fra Sisterhood-funktionen, og nulstilles først, når funktionen er forbi. Under Free Spins øges antallet af Eye of Ra-placeringer fra 5 til 10, og den valgte gudinde-kraft udløses på hvert spin uden gevinst. Sisterhood-funktionen kan ikke udløses. Scatter-symbolet bruges til at tildele yderligere spins under Free Spins. Sekhmet tildeler 4 ekstra spins. Hathor tildeler 3 ekstra spins. Bastet tildeler 2 ekstra spins. Det maksimale antal spins er 150.

Hvis du rydder symbolgitteret helt (undtagen under Sisterhood-funktionen), tildeles der en øjeblikkelig præmie. Den tildelte præmie er 50 gange den samlede indsats ganget med den aktive gevinstmultiplikator på tidspunktet, hvor gitteret blev ryddet.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP:96.20%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.

Seneste opdatering: 01-09-2021