DARK VORTEX

Velkommen til Dark Vortex videospillemaskinen med Vortex hjul, Orb Samlinger, Vortex Free Spins og muligheden for at købe dem.

OM SPILLET

Dark Vortex er en videospillemaskine med 5 hjul og Win All Ways. Win all Ways spillemaskiner har ingen gevinstlinjer; enhver kombination af 3 eller flere identiske symboler på hinanden følgende hjul fra det yderste venstre eller højre hjul giver et vundet spil. Spillet har 10 regulære symboler (5 højværdi symboler og 5 lavværdi symboler), 1 wild symbol, 2 orb symboler og 1 Vortex Symbol.

Vortex hjul

Vortex hjul har 5 symboler i stedet for 3, indeholdende wilds, flere højværdi symboler, og orbs. Ram 2 Vortex symboler på tilstødende hjul og de konverteres til Vortex hjul i 3 spins. Hver yderligere tilstødende Vortex symbol tildeler et ekstra Vortex hjul og 2 ekstra spins. Hvis møntværdien ændres mens et Vortex hjul er åbent, lukkes alle Vortex hjul, og alle optjente Free Spins nulstilles. Det er muligt at åbne Vortex hjul på hjul 1 og 2 og et seperat sæt Vortex hjul på hjul 4 og 5. Når det sker, bliver 3 Vortex Spin tildelt for at åbne den første Vortex, og +4 Vortex Spins for at åbne den anden Vortex (+2 spins for hvert hjul). Hvis alle Vortex Spins er blevet spillet uden at have udvidet sig til alle 5 hjul, vender alle Vortex hjul tilbage til basisspilshjul.

Orb Samling

Orbs forekommer kun på Vortex hjul. Når en spiller åbner Vortex, bliver 2 Lyserøde Orbs og 5 Blå Orbs tilføjet til samilingen. Samlingen bliver nulstillet hver gang Vortex hjulene lukkes.

Lyserød Orb Samling

Hver indsamlet Lyserød Orb tilføjer 1 wild til de stablede wilds på de 3 midterste hjul i Vortex Free Spins. Lyserøde Orbs lander kun på hjul 1 og 5.

Blå Orb Samling

Hver indsamlet Blå Orb tilføjer 1 ekstra Free Spin i Vortex Free Spins. Blå orbs lander kun på hjul 2, 3 og 4.

Vortex Free Spins

Åbn alle 5 Vortex hjul inden du løber tør for Vortex Spins og få tildelt Vortex Free Spins (kun aktive efter Vortex spins er færdigspillet). Ét Free Spin bliver tildelt for hver Blå Orb i samlingen. Vortex Free Spins har 5x5 hjul og 3125 måder at vinde på. De midterste 3 hjul har alle stablede wilds. Stablen bliver øget med 1 wild for hver Lyserød Orb i samlingen. Vortex Free Spins bliver spillet med den samme møntværdi som i det aktiverende spil.

Køb Bonus Funktion

Spillere kan betale 80x deres indsats for at aktivere Vortex Free Spins med 5 til 20 Free Spins og 2 til 10 høje wild stabler, afhængig af kortet de trækker. I det første pick and click spil, skal spillere vælge 1 af 5 kort, som bestemmer hvor høj stablerne er. I det andet pick and click spil vælger spillerne 1 af 5 kort, som tildeler ekstra Free Spins. Denne funktion er kun tilgængelig, når ingen Vortex hjul er åbne. Køb Bonus er ikke tilgængelig med en møntværdi på over 1 euro eller tilsvarende i din lokale valuta.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg møntens pålydende værdi.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED "WIN ALL WAYS"

• For at udregne din samlede WIN ALL WAYS mønt gevinst, skal du lægge alle dine symbol gevinster sammen.
  • For at udregne gevinsten på et enkelt symbol, tæl antallet af på hinanden følgende hjul som indeholder symbolet, startende fra venstre eller fra højre.
  • Du kan finde det tilsvarende gevinst beløb i betalingsoversigten, hvis antallet af efterfølgende hjul med symbolet er tre eller mere, når du tæller fra venstre.
  • Ellers skal du tælle fra højre mod venstre, hvis symbolet ikke var til stede på tre hjul i træk, når du talte fra venstre mod højre.
  • Du kan finde det tilsvarende gevinst beløb i betalingstabellen, hvis antallet af efterfølgende hjul med symbolet er tre eller mere, når du tæller fra højre mod venstre.
  • Hvis en af hjulene indeholder mere end 1 af det vindende symbol, bliver gevinsten ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver gevinstværdien ganget på følgende måde: 2*3*2=12 (samlet multiplikator).
  • 5 af en slags vinder kun fra en side.
  • I løbet af spillet lægges de forskellige måder at vinde på sammen.
  • Udregn den samlede gevinst i din lokale valuta ved at gange den samlede møntgevinst med din møntværdi.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen.
  • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spilhastighed, volume og andre indstillinger
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiv på spiludbyderens hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Mute – Slukker eller tænder for lyden.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af måder spillere kan vinde på. Linjerne varierer fra 243 til 3125 alt efter hvor mange Vortex hjul der er åbne
  • Mønt Værdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at veksle enhver indsats eller gevinst til ens lokale valuta, gang møntantallet (10) med møntværdien.
  • Indsats – Indsatsen er altid 10 mønter per spin. Ved at klikke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Max Indsats – Sætter møntværdien til den højst mulige. Klik på knappen en gang mere for at sætte den tilbage til det oprindelige.
  • Spin Knap – Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stop Knappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til at blive spillet automatisk ved at trykke på autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere betingelser for, hvornår autospil skal stoppe i spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle spilversioner forhindrer spillerne i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på autospil knappen igen stopper autospil.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at klikke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.
  • Balance – Viser spillerens saldo. Ved at klikke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TILBAGEBETALINGSPROCENT (RTP)

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96.5% når man spiller på normalvis, og 97.0% når man bruger køb bonus funktionen.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGERE INFORMATION

• Hvis en spillers spil afbrydes under et spil, kan spilrunden genspilles, hvis spillet genstartes inden for en time efter spillet blev afbrudt. Efter den tid, vil alle gevinster fra et afbrudt spil blive tilført spillerens konto. Hvis spilleren fravælger at genstarte spillet, vil gevinster blive tilføjet spillerens konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte din spiludbyders kundesupport.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 24/10 2018. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 24-10-2018