Hop 'n' Pop

OM SPILLET

Hop'n'Pop er en spillemaskine med 7x7 felter og en maks. gevinst på op til 12.500x. Når spillet starter, bliver der vist en multiplikator ovenfor en tilfældig position på hjulet. Mellem hvert spin hopper denne multiplikator til en ny position. Hvis multiplikatoren overlapper med en vindende klynge, vil multiplikatoren enten fordobles i værdi (f.eks. fra 2 til 4) eller blive delt i to. Den nye multiplikator hopper herefter til en tilfældig position. Hvert vindende klynge bliver herefter fjernet og baner vejen for flere symboler. Drops vil fortsætte, indtil der ikke opstår flere gevinstklynger. Hvis en multiplikator rammer en vindende klynge, bliver alle ens symboler fjernet fra hele gitteret!

Multiplikatorer

Dette spil har et overliggende MULTIPLIKATOR-symbol, som ganger dine gevinster. Hvis du lander en MULTIPLIKATOR på en vindende klynge, ganger den først din gevinst og fordobler værdien eller splittes i to. Maksimumværdien pr. multiplikator er 64x. Hvis du lander mere end én MULTIPLIKATOR på den samme vindende klynge, bliver multiplikatorerne først lagt sammen, og den samlede sum af dette bliver herefter ganget med gevinsten. Det maksimale antal multiplikatorer, du kan få, er 4, og den højest mulige multiplikatorværdi er 64x. Hvis en multiplikator rammer en vindende klynge, bliver alle ens symboler fjernet fra hele gitteret!

Orange sole fordobler multiplikatorværdien (4x, 8x, 16x, 32x, 64x). Grønne sole fordeles til yderligere én multiplikator (maksimalt 4). Hvis der lander en multiplikator på et Wild-symbol, som er en del af flere vindende klynger, vil multiplikatoren udvikle sig en gang pr. gevinst, som Wild-symbolet er en del af.

Gratis spins

Få mindst tre gratis spins symboler for at udløse gratis spins-funktionen. I denne funktion holdes antallet af multiplikatorer og multiplikatorværdierne progressivt under de resterende gratis spins. Du kan få op til 4 multiplikatorer, hver med en værdi på op til 64x!

3 GRATIS SPIN-symboler giver dig 10 spins og 1 multiplikator med 2x, når du starter.

4 GRATIS SPIN-symboler giver dig 10 spins og 2 multiplikatorer med 2x, når du starter.

5 GRATIS SPIN-symboler giver dig 10 spins og 4 multiplikatorer med 4x, når du starter.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.20%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen gratis spin-symbolet.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

En multiplikator med 2x

RTP, når du køber En multiplikator med 2x er 96.20%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

To multiplikatorer med 2x

RTP, når du køber To multiplikatorer med 2x er 96.20%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

Fire multiplikatorer med 4x

RTP, når du køber Fire multiplikatorer med 4x er 96.20%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 1.000,00 kr..

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2021-03-31

Spilversion 1.0.0.0

Serverversion 2.0.32

Seneste opdatering: 27-04-2022