Mighty Masks

OM SPILLET

Mød kongen af Serengeti og hans skøre hof i Mighty Masks™, en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og gevinstlinjer, der har NUDGEREELS™-mekanismen med maksimalt 50 skub på Multiplikatorhjulet! Den maksimale gevinst i dette spil er 10.000 gange din indsats!

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet og under Serengeti Solnedgang-bonusspillet!

FUNKTIONER

AFSLØRENDE MÆGTIGE MYSTISKE MASKER

Mystisk Maske-symbolet afslører enten et betalende symbol eller et Wild-symbol.

Alle ramte Mystisk Maske-symboler i et spin afslører det samme symbol. Ram Mystisk Maske-symboler på tre eller flere hjul for at sprede dem nedad til bunden af deres respektive hjul.

SKUB DIT MULTIPLIKATORHJUL MED NUDGEREELS™

Ram Skubbende Wild-symbolet for at udløse NUDGEREELS™-funktionen og skub Multiplikatorhjulet op til 50 gange!

Hvis Skubbende Wild-symbolet lander med mindst én gevinstkombination på hjulene, så aktiverer det Multiplikatorhjulet ved siden af gitteret. Multiplikatorhjulet spinner til en multiplikatorværdi, som påføres den samlede gevinst på det aktuelle spin. Skubbende Wild-symbolet kan også lande med en skubbende værdi, som vises på det, og i så fald skubber Multiplikatorhjulet også det antal gange, som symbolet viser, mens det tilføjer alle de multiplikatorværdier, det skubber til, til den samlede multiplikator oven over Hjulet, inden multiplikatoren påføres den aktuelle samlede gevinst.

Mulige skubbende værdier på Skubbende Wild-symbolet: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 25, 50

Mulige multiplikatorværdier på Multiplikatorhjulet: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x

SERENGETI SOLNEDGANG BONUSFUNKTION

Ram mindst 3 FS scatter-symboler samtidig i grundspillet for at aktivere denne bonusfunktion. I denne funktion er der flere Mystisk Maske-symboler og Skubbende Wild-symboler end i grundspillet.

Ram 3 FS scatter-symboler for at starte denne funktion med 10 spins.

Ram 4 FS scatter-symboler for at starte denne funktion med 12 spins.

Ram 5 FS scatter-symboler for at starte denne funktion med 14 spins.

Ram yderligere FS scatter-symboler samtidigt under funktionen for at få yderligere spins.

2 FS scatter-symboler tildeler dig 2 ekstra gratis spins.

3 FS scatter-symboler tildeler dig 4 ekstra gratis spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.3%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet og Skubbende Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 20. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MASKEREDE FEATURESPINS™ er 96.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SERENGETI SOLNEDGANG er 96.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-05-29 07:04 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.95

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 12-06-2023