Spin Bandit

Hovedspilskærm

Spillets formål:

Spin Bandit er en spilleautomat med 5x3 hjul, 10 betalingslinjer og The Big One Jackpot. Der er kun fire symboler. To som betaler, et blankt og et scatter Minislot-maskinesymbol. Når 3 eller flere Minislot-maskinesymboler vises hvor som helst på hjulene, udløses Minislot bonusspillet.

Gevinstoversigt

Gevinstlinjer

Spil Information:

• Spillet spilles på 10 linjer.
  •  Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består af fem jackpots på forskellige niveauer; niveauerne er - fra det laveste til det største - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot, og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. I hvert spil tilføjes et mindre beløb til hver af de fem løbende jackpots. Alle fem The Big One Jackpot niveauer kan vindes uanset om du får en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpots udløses tilfældigt. Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten. Hvis en jackpot udløses i løbet af grundspillet, samtidig med at gratis spil udløses, spilles og vises jackpotrunden efter gratis spil runden er slut.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på  eller  på hver side af INDSATS måleren.
  • LINJER: Ti linjer er valgt som standard. Du kan ikke ændre antallet af linjer.
  • Den samlede indsats er 10 gange indsatsen per spil og vises ved siden af INDSATS nederst til venstre på skærmen.
    • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS   for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
    • Gevinstoversigt: Gevinstovesigten kan ses ved at klikke på  nederst på spilskærmen ved siden af "INDSATS" eller ved at klikke på  nederst på skærmen ved siden af Linjer, Gevinsterne der vises i gevinstoversigten er per enhedsindsats og dette spil har en dynamisk gevinstoversigt. Udbetalingerne der vises i gevinstoversigten ganges med indsatsen. Du kan bladre igennem alle siderne i Gevinstoversigten med  og  -knapperne. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på  i gevinstoversigten.
  • Spil: SPIL-knappen  nederst i højre hjørne starter spillet.
  • Lydstyrke:  afspiller spillets musik. Klik på  for at slå lyden fra .
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil" ved at klikke på . -knappen. De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 spil.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
      • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
        • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
        • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
        • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospil funktionen stopper hvis en Big One Jackpot udløses under autospil.

Autospil panel

• Klik på AUTOSPIL, nederst til venstre på spilskærmen, for at bruge autospil funktionen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe autospil og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på STOP SPIL for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • Spilindstillinger:
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
    • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
    • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil.

Spilindstillinger

Spilleregler:

• Spin Bandit er en spilletautomat med 5x3 hjul og 10 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 faste linjer.
  • Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Søjle- og stjernesymbolerne betaler venstre til højre, højre til venstre og midten, når 3 eller flere identiske symboler vises ved siden af hinanden på betalingslinjer.
  • Når spilleren vinder 5 ens af enten “søjle eller stjerne”, tildeles udbetalingen kun én gang enten fra venstre til højre eller højre til venstre, men ikke for begge på samme tid.
  • Minislot- og 0-symboler giver ikke betalinger.
  • Når 3 eller flere Minislot-maskinesymboler vises hvor som helst på hjulene, udløses Minislot bonusspillet.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 93.33%.
  • Jackpotbidrag RTP er 1,88%.

Bonusspil regler:

• Minislot bonusspillet udløses når tre eller flere Minislot-symboler vises hvor som helst på hjulene.
  • Gratis spil spilles med samme indsats som i det spil, som aktiverede gratis spil.
  • Spilleren skal klikke på Spil-knappen for at spillet Minislot.
  • Spilleren kan spille, indtil spilleren får en no-win for hver Minislot-visning, på hjulene.
  • Under det udløste Minislot bonusspil, kan spilleren spille bonusspillene en efter en og gevinsterne tilføjes i slutningen af hvert bonusspil.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinstoversigten i bonusspillet repræsenterer multiplikatorer tildelt for 3 ens Mini slot-symboler.
  • Gevinstbeløbet for hver runde i Minislot bonusspillet vil blive vist over Minislot-maskinen i bonusspillet, som viser den samlede gevinst for det samlede antal runder der blev vundet for hvert Minislot-symbol på hjulene.
  • Den samlede bonusspilgevinst vil blive vist under Minislot-maskinen i bonusspillet, der viser det samlede vundet beløb i bonusspillet.

Jackpot spil:

Jackpot bonusrunde

• The Big One jackpotten kan udløses når som helst, under normalt spil eller i bonusspillet.
  • Skærmbilledet skifter til et jackpot- skærmbillede. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises på højre side. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.
  • Pengene bliver overført til din konto med det samme.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 93,33%.

Jackpotbidrag/RTP er 1,88%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.