Black Gold 2 Megaways

SPILLEREGLER

• Black Gold 2 Megaways™ er en yderst animeret spilleautomat med mellem 324 og 117.649 betalingsveje, 6 hjul, Megaways, samt et 7. horisontalt hjul, som kommer i en kaskade, i denne video slot spilleautomat. Spillet indeholder MULTIPLIKATOR WILD-SYMBOLER, som erstatter alle symboler, undtagen SCATTER-SYMBOLER. Det inkluderer også GOLD RUSH-funktionen med SÆRLIGE BONUSFUNKTIONER.
  • Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.01%
  • Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.\r\nKun den højeste gevinstkombination per aktiv gevinstlinje udbetaler. Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.
  • GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstlinjerne og indsatsen i det udløsende spil.
  • Gratis Spil: det er muligt at udløse på ny.
  • Udbetalinger multipliceres efter den aktuelle aktive indsats.
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
  • Hver gang du rammer en vindende kombination, aktiveres SATS-FUNKTIONEN automatisk. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe over SATS-FUNKTIONEN og fortsætte med at spille det almindelige spil, eller vælg SATS-KNAPPEN for at spille med SATS-FUNKTION.
  • I SATS-FUNKTIONEN placeres et spillekort med billedsiden nedad på bordet og du kan så satse dine gevinster fra det udløsende spin ved at gætte KORTFARVEN eller KORTKULØREN.
  • Hvis det er en GRATIS SPINS-BONUSGEVINST, der udløser SATSFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din totale BONUSGEVINST.
  • Mulige Alternativer og Resultater:
    • Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FORDOBLE (x2) dine gevinster.
    • Vælg en KORTKULØR ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FIRDOBLE (x4) dine gevinster.
    • Et forkert svar om KORTFARVE eller KORTKULØR afslutter SATS-FUNKTIONEN og du vil miste din totale gevinst (gevinst fra det udløsende spin samt eventuelle gevinster fra den aktive SATS-FUNKTION).
  • Hvis du vinder en runde med SATS-FUNKTIONEN og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive lagt med billedsiden nedad på bordet og spillet gentages med din nye, tilpassede indsats.
  • KORTFARVE og KORTKULØR for hvert spillekort, der afsløres i SATSFUNKTIONEN, føjes til HISTORIE-bjælken og gevinster følges på skærmens GEVINSTTÆLLER.
  • Du kan fortsætte med at spille med SATSFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, når det maksimale tilladte antal runder, når det maksimale tilladte gevinstbeløb eller indtil du klikker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SATSFUNKTIONEN og inkassere din gevinst. Du vil så vende tilbage til hovedspillet og hvis du har vundet kredit, vil den automatisk blive føjet til din saldo.
  • Note: Hvis det udløsende spin har højere gevinst end den øvre grænse for SATS-FUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

gamble

SATS-KNAPPEN

• Klik på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.
 gamble

INKASSÉR-KNAPPEN

• Klik på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassére gevinstbeløbet.

Capture

GENERELLE INDSTILLINGER

• Klik/tryk på knappen GENERELLE INDSTILLINGER for at åbne oversigten over generelle indstillinger.

Capture7

LYDLØS/LYD TIL

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

q

INDSATSINDSTILLINGER

• Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

Capture14

SUPERSTAKE

• Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

Capture8

TURBO-SPIN

• Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

Capture5

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER

• Klik/tryk på knappen AUTO-SPIN for at åbne auto-spin-menuen.

Capture9

SAMLET SATS

• Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

bet

LUK

• Klik/tryk på LUK for at vende tilbage til spilskærmen.

bet

HJEM KNAPPEN

• Klik på HJEM KNAPPEN for at forlade spillet, og returnere til lobbyen.

q

INDSATSINDSTILLINGER

SATS MAKS

• Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

bet

GENERELLE INDSTILLINGER

HOVEDMENU

INTRO SKÆRM"

• Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

MELLEMRUM SPIL

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

LYD

SPILLELYDE

• SPILLETS LYDE er som standardindstilling slået FRA. Når de er slået FRA, er det kun LYDEFFEKTERNE, som er deaktiveret

BAGGRUNDSLYDE

• Hvis spillet har BAGGRUNDSMUSIK, er BAGGRUNDSMUSIKKEN som standardindstilling slået FRA. Når den er slået FRA, er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN, som er deaktiveret.

SATS

SPILLEFUNKTION

• Dette spil indeholder en Sats-funktion, der giver dig mulighed for at mangedoble dine gevinster.\r\nAngiv venligst om du foretrækker at SATSE eller INKASSERE dine gevinster.

Capture5

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER

STOP VED BONUS

• Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN

• Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

• Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

• Stop AUTO-SPIN, hvis det samlede tabte beløb overstiger den fastsatte TABSGRÆNSE.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

• Stop AUTO-SPIN, hvis en gevinst overstiger den fastsatte ENKELTE GEVINSTGRÆNSE.

START

• Når du har angivet dine foretrukne valg for AUTO-SPIN, skal du klikke/trykke på START-knappen for at starte AUTO-SPIN.

Capture2  UDBETALINGSTABEL

Capture3 SPILLEREGLER

Seneste opdatering: 29-06-2021