Labyrinth of Knossos Multijump

Velkommen til LABYRINTH of KNOSSOS - MultiJump™ videospilleautomaten med MultiJump Multiplikatorer og Free Games Funktion.

Om spillet

• LABYRINTH of KNOSSOS - MultiJump er en 5 hjuls, 243 veje videospilleautomat, som introducerer en ny spilmekanisme – MultiJump. MultiJump spilmekanismen tildeler tilfældigt en gevinstmultiplikator til symboler der vises, som ganges når de hopper fra symbol til symbol på tværs af hjulene. MultiJump multiplikatorer vises måske på symboler i basisspillet, men vises garanteret på hvert symbol i Free Games.

Tilbagebetalingsprocent

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,42%
  • Den maksimale registrerede gevinst er x4679 og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder

Spilleregler

• Vælg din indsatsværdi. 243 veje er spillet.
  • Vindende kombinationer og gevinster sker i forhold til gevinsttabellen.
  • Højeste gevinst udbetales pr. vindende kombination.
  • Sammenfaldende gevinster tilføjes.
  • Hvert symbol kan kun bruges en gang i hver vindende kombination.
  • Kun positioner der indeholder det vindende symbol bruges til at bestemme gevinsten for dette symbol.
  • Alle gevinster starter fra det yderste venstre hjul og giver kun gevinst fra venstre til højre på de tilstødende hjul.
  • Wild lander kun på hjul 2, 3 & 4.
  • Wild vil altid dukke op i stakke af 3 symboler.
  • Hver gevinst indeholder måske kun 1 Wild symbol erstatning pr. hjul.
  • Wild erstatter alle symboler bortset fra BONUS.

MultiJump™ Multiplikatorer

• MultiJump Multiplikatorer anvendes på individuelle symboler på alle hjul.
  • Tilgængelige MultiJump Multiplikatorer er x2, x3 og x5.
  • MultiJump Multiplikatorer der er med i samme vindende kombination ganges.
  • Alle vindende kombinationer indeholdende MultiJump Multiplikatorer ganges med MultiJump Multiplikatorerne.
  • I basisspillet kan der være anvendt MultiJump Multiplikatorer på symboler.
  • I Free Games er alle symboler, bortset fra BONUS, garanteret at MultiJump Multiplikatorer anvendes.

MultiJump™ Free Games Funktion

• 3, 4 eller 5 BONUS udløser henholdsvis 12, 15 eller 20 Free Games.
  • I hvert Free Game garanterer alle symboler, bortset fra BONUS, at give MultiJump Multiplikatorer.
  • Free Games Funktioner kan udløses igen under Free Games Funktioner.
  • Indsatsværdien er den samme som i det spil, der udløste Free Games Funktionen.

Sådan spiller man

• Vælg indsatsværdien.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan udregnes gevinster

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster.

Spil Muligheder

• Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.
  • Lyd – Tænder eller slukker for lyden.
  • Gevinsttabel – Beskriver funktionerne i spillet, viser alle gevinster og linjer eller måder at vinde på.
  • Indstillinger – Lydstyrke, Lyd og Musik.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

Spilpanel

• Indsats – Indsatsen er altid 20 pr spin.
  • Indsatsværdi – Ændrer den samlede indsatsstørrelse ved at ændre indsatsværdien. (hvis der er mønter tilgængelig; så erstattes indsatsværdien med møntværdi)
  • Samlet indsats – Viser den samlede indsats med den valgte indsatsværdi ganget med indsatsen.
  • Maks Indsats – Indstiller indsatsværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand (kun på desktop).
  • Spin Knap – Starter spillet.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.

Tastaturgenveje

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

Ordliste

Engelsk Dansk
Free Game Gratis spin
Scatter Sprede
Max bet Maks indsats
Big Win Stor Gevinst
Super Big Win Super Stor Gevinst
Super Mega Big Win Super Mega Stor Gevinst
Bonus Bonus symbol
Congratulations Tillykke
Ways Måder

Seneste opdatering: 11-02-2021