Captain Glum: Pirate Hunter

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Symbolgevinster udbetales for enhver vindende gevinstlinjekombination uden huller. Kun den højeste gevinst udbetales pr. aktiv gevinstlinje.

Spilleregler

CAPTAIN GLUM: PIRATE HUNTER er en videospillemaskine med 5 hjul, 5 rækker og forbundne gevinstlinjer. Spillet har et SCATTER-symbol, en permanent WILD, en kølvands-WILD, 2 HIGH PAYING-symboler, 2 MEDIUM PAYING-symboler og 4 SUITS-symboler.

I basisspillet er den øverste og nederste række låst, hvilket betyder, at basisspillet udspiller sig på et gitter med 5 hjuls og 3 rækker.

Ved hvert almindelige spin vil en permanent WILD tilfældigt flytte sig til en ny position på de midterste tre hjul. Den permanente WILD erstatter alle symboler undtagen SCATTER.

CAPTAIN'S DUE-funktionen kan udløses tilfældigt på ethvert almindeligt spin, når en eller flere SCATTERS lander. En af disse SCATTERS bliver tilfældigt valgt, og den permanente WILD vil først flytte sig vandret og derefter lodret til den valgte SCATTER's position, som den skal erstatte. Når den bevæger sig, vil den permanente WILD efterlade kølvands-WILD-symboler. Kølvands-WILDS erstatter alle symboler undtagen SCATTER. Spillet fortsætter som normalt efter effekten.

SCATTERS kan lande på alle hjul undtagen på det med en permanent WILD; 3 eller flere udløser 10 FREE SPINS. Der er ingen permanent WILD under FREE SPINS. Der er ingen SCATTERS under FREE SPINS. FREE SPINS kan ikke udløses igen.

Til at begynde med er den øverste og nederste række blokeret af skrogsegmenterne af et piratjægerflagskib (nederst) og et piratflagskib (øverst) i FREE SPINS. Piratjægerflagskibet har en åben pistolport under hvert hjul (5 i alt), og piratflagskibet har det samme over hvert hjul. Ladning af kanonerne på et flagskib kan tilfældigt tage 1, 2 eller 3 FREE SPINS. Ladede kanoner fra flagskibene skubbes tilbage i pistolportene fra venstre mod højre i starten af hvert FREE SPIN. I det FREE SPIN, hvor et flagskib har alle 5 kanoner ladt, udløses BROADSIDE-funktionen, og alle 5 kanoner skyder samtidigt i retning af det modsatte flagskib.

Under BROADSIDE rejser kanonkugler affyret af piratjægerflagskibet op, og kanonkugler affyret af piratflagskibet rejser ned ad hjulene. Piratjægerskibet og piratskibet er MEDIUM PAYING-symboler. Hvis de flyvende kanonkugler på piratjægerflagskibet støder på et MEDIUM PAYING piratskib-symbol på et hjul, stopper kanonkuglen og sænker dette skib og forvandler det til en kølvands-WILD. Hvis kanonkugler fra piratskibet støder på et MEDIUM PAYING piratjægerskib-symbol på et hjul, stopper kanonkuglen også og sænker dette skib, hvilket også gør det til en kølvands-WILD. Synkende MEDIUM PAYING skibssymboler tæller også med i en dyst mellem piratjægere og pirater, hvor piratskibe sænket af piratjægerflagskibet øger scoren for piratjægerne, og piratjægerflagskibe sænker af piratskibet øger scoren for piraterne.

Hvis et kanonkugleskud under en BROADSIDE ikke støder på et MEDIUM PAYING skibssymbol på det modsatte hold på hjulet, rammer det det tilsvarende skrogsegment på det modsatte flagskib, ødelægger skrogsegmentet og udvider hjulet i den retning med 1. Hvis skrogsegmentet allerede er ødelagt, er der ingen ændring på hjulene. Hjulene kan udvides med succesfulde BROADSIDE-skud op til 5 hjuls og 5 rækker.

Piratjægerne, der har en højere score end piraterne i slutningen af FREE SPINS, udløser TREASURE HUNT-funktionen. Spilleren kan vælge en af 3 skattekister til en tilfældig multiplikator, som vil gange deres samlede gevinst af Free Spins. Multiplikatorer kan være: X2, X3 og X10.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 96.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 03-05-2023