Prometheus Titan of Fire

SÅDAN SPILLER DU SPILLET:

 

Vælg et indsatsniveau. Spin hjulene ved at:

Klikke/trykke på Spin-knappen.

Klikke/trykke på mellemrum (kun i desktop-tilstand). Sætte et antal spins i gang i AutoSpil-menuen.

 

Mens hjulene snurrer, kan du hurtigt stoppe spillet ved at trykke på Spin-knappen. Hurtigt Spil øger hjulenes spinhastighed for at vise spinresultaterne hurtigere uden at påvirke dem. Åbn indstillinger for at aktivere/deaktivere Hurtigt Spil. Nogle af disse indstillinger er måske ikke tilgængelige i det spil, du spiller. Alle indsatser og udbetalinger er i brugerens valuta.

 

AUTOSPIL-INDSTILLINGER

Her kan du vælge dine foretrukne Autospil-indstillinger.

 

Lær mere om Autospil-indstillinger:

Autospil-indstillinger ændrer sig fra spil til spil. Dit spil har måske ikke alle disse indstillinger. Autospil er måske ikke tilgængelig på særlige markeder.

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal indstillede, fortløbende spillerunder uden at interagere med spillet.

Autospil spiller med den sidste Indsatsværdi, du har valgt, eller casinoets standard indsatsværdi.

Hvert spil har forskellige Autospil-indstillinger. Nogle er måske ikke tilgængelige i det spil, du spiller. Det antal spins som er tilbage i din Autospil-session, vises i spillet.

Autospil ophører, når Free Spins aktiveres.

Autospil-indstillinger Antal spins

Indstil det antal spins, som du vil spille.

 

Stop ved enhver gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

 

Enkel gevinst-grænse

Stop sessionen, hvis gevinsten overstiger eller er lig med det valgte beløb.

 

Gevinstgrænse

Stop sessionen, hvis din saldo stiger og overskrider eller er lig med det valgte beløb.

 

Tabsgrænse

Stop sessionen, hvis din saldo falder og er under eller er lig med det valgte beløb.

 

Start Autospil:

Klik/tryk på Autospil-knappen. Dette åbner indstillingsdialogboksen, hvor du kan vælge det antal spins, som du vil spille, og justere stopindstillingerne.

Klik/tryk på dine Autospil-indstillinger.

Klik/tryk på Bekræft for at starte Autospil. Dette starter Autospil-sessionen, og den fortsætter, indtil du løber tør for det fastsatte antal spins eller klikker/trykker på Stop knappen.

Klik/tryk på Stop-knappen for at afslutte Autospil. Klik/tryk på denne knap påvirker ikke spin-resultatet.

 

OM SPILLET

Prometheus Titan of Fire er et 3-4-4-4-3-spil med 40 linjer, som har Fire Collect Feature, Double Collect Respin, Free Spins med Hot Spot Level og Super Free Spins.

Indsatslinjegevinster udbetaler fra længst til venstre mod højre.


 

Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetaling til spilleren (RTP) i dette spil er 94.26%. Kun den største gevinst pr. indsatslinje udbetales.

Gevinster på forskellige indsatslinjer lægges sammen.

Vinderkombinationer og udbetalinger sker i henhold til udbetalingstabellen. Alle indsatslinjer og vinderkombinationer i spillet vises i udbetalingstabellen.

Udbetalingstabellen afspejler den aktuelle indsatskonfiguration og ændres i henhold til den samlede indsats. Alle indsatser og udbetalinger er i valuta. Udbetalinger baseres på den samlede indsats.

 

SPECIALSYMBOLER

Coin-symbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4.

Coin-symboler tildeles tilfældige værdier fra foruddefinerede sæt i hvert spin. Coin-symbolernes værdier er mellem 1x til 30x værdien af indsats pr. spin.

 

Collect-symbolet kan lande på hjulene 1 og 5.

 

Bonussymbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4 i basisspillet og i Free Spins.

 

Wild-symbolet kan lande på hjulene 1, 2, 3 og 4 i basisspillet og i Free Spins.erstatter Wild-symboler alle almindelige symboler, når gevinster evalueres.

 

Blank-symbolet kan lande på hjulene 2, 3 og 4 i Double Collect Respin og på alle hjulene i Super Free Spins. Blank-symbolet indgår ikke i vinderkombinationerne.

 

FIRE COLLECT FEATURE

Hvis nogen Coin-symboler og kun ét Collect-symbol lander på hjulene i basisspillet eller i Free Spins, bliver Fire Collect Feature aktiveret.

Værdien af alle Coin-symboler, som er landet, lægges sammen og bliver udbetalt.

 

DOUBLE COLLECT RESPIN

Hvis to Collect-symboler lander på hjulene i basisspillet eller i Free Spins, bliver Double Collect Respin aktiveret. Alle indsatslinjegevinster på hjulene udbetales først.

Hjul 1 og hjul 5 bliver låst. Alle Coin-symboler på hjulene bliver også låst. De 3 midterste hjul laver et Respin. Der tildeles 3 Respins.

Kun Coin- og Blank-symboler kan lande på hjulene i løbet af Double Collect Respin. Hvis nye Coin-symboler lander, bliver de også låst.

Efter det sidste Respin bliver alle Coin-symbolernes værdier lagt sammen og udbetalt to gange.

 

FREE SPINS

Hvis 3 Bonussymboler lander på hjulene i basisspillet, bliver Free Spins aktiveret, og der tildeles 12 Free Spins. Alle Bonussymboler i Free Spins bliver indsamlet på en måler.

 

Når der er indsamlet 4 Bonussymboler, tildeler spillet yderligere 4 Free Spins og øger Hot Spot Level 4 til 6 gange på tilfældige positioner på hjulene 2, 3 og 4, når spinnet slutter.

Når der er indsamlet 9 Bonussymboler, tildeler spillet yderligere 4 Free Spins og øger Hot Spot Level 4 til 6 gange på tilfældige positioner på hjulene 2, 3 og 4, når spinnet slutter.

Når der er indsamlet 15 Bonussymboler, tildeler spillet Super Free Spins, som spilles, når alle tildelte Free Spins er gennemført.

 

Free Spins spilles med samme antal indsatslinjer og samme indsatskonfiguration som i runden, der aktiverede Free Spins. Free Spins kan ikke genaktiveres i løbet af Free Spins.


 

FREE SPINS FEATURE:

HOT SPOT LEVEL

I Free Spins starter de 12 midterste positioner på Hot Spot Level 1.

Hvis et Coin-symbol lander, bliver Hot Spot Level på denne position øget med 1, når spinnet slutter.

Hvis du indsamler et vist antal Bonussymboler, bliver Hot Spot Levels på tilfældige positioner også øget. Hot Spot Levels bliver fastholdt i løbet af Free Spins.

Værdien på Coin-symbolet ganges med positionens Hot Spot Level, når den bliver udbetalt. Hot Spot Level kan ikke overstige 5.

Hvis Hot Spot Level ændres, sker det, når spinnet er slut.

 

SUPER FREE SPINS

Super Free Spins bliver tildelt, når der er indsamlet 15 Bonussymboler i løbet af Free Spins. Super Free Spins bliver spillet, når alle 20 Free Spins er gennemført.

Alle Hot Spot Levels ved afslutningen af Free Spins føres videre til Super Free Spins.

 

2 Collect-symboler bliver placeret og låst. Et på den midterste position på hjul 1 og et på den midterste position på hjul 5. 3 Coin-symboler bliver hver især låst på tilfældige positioner på hjulene 2, 3 og 4.

 

Der tildeles 5 Super Free Spins.

Det er kun Collect- og Blank-symboler, der kan lande på hjulene 1 og 5. Det er kun Coin- og Blank-symboler, der kan lande på hjulene 2, 3 og 4.

Alle Collect- og Coin-symboler, der lander på hjulene, bliver låst fast på deres positioner.

Efter det sidste Super Free Spin bliver alle Coin-symbolernes værdier lagt sammen og bliver udbetalt én gang for hvert låst Collect-symbol.

Værdien på Coin-symbolet ganges med positionens Hot Spot Level, når den bliver udbetalt.

 

KØB AF "FREE SPINS"

Køb af "Free Spins" vil koste 70x i henhold til indsatsstørrelse, og det starter en runde med en garanteret aktivering af Free Spins.

Der kan kun købes "Free Spins" i basisspillet.

Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) for købsfunktionen er 94.30% Udbetalingen er baseret på værdien af indsats pr. spin.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Resultatet af hvert spil er helt uafhængigt i overensstemmelse med fair spilpraksis. Chancerne for at få et bestemt resultat er altid de samme i begyndelsen af hvert spil. Den engelske version af spillereglerne har forrang.

 

 

 

 

 

 

SERVERVERSION

2.7.8-2.7.12-1.0.1-1.0.1-4

Seneste opdatering: 24-11-2022