Mystery Joker 6000

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Mystery Joker 6000 er en enarmet tyveknægt som videospil med 3 hjul, der spilles over 5 faste gevinstlinjer med klassiske symboler. Jokeren kan give dig de største præmier! En kombination af tre ens symboler langs enhver af gevinstlinjerne udløser en gevinst.
I hovedspillet: Udløs et gratis omspil med et jokersymbol på hjulene et og to, som lander på en gevinstlinje fra venstre mod højre. Omspillet spilles på hjul tre, hvor de første to hjul er fastholdte. Når der er tre synlige jokersymboler på en gevinstlinje, udløser du Mysteriehjulet. Denne funktion udbetaler et tilfældigt beløb på op til 6.000x møntværdien.
Du har mulighed for at overføre gevinster fra hovedspillet (inklusiv Mysteriehjulet) til Supermeter-tilstand ved at trykke på OVERFØR-knappen. Væddemål i Supermeter koster det dobbelte af væddemål i hovedspillet, men kan give større gevinster! Du kan ikke ændre væddemålet, inden du går til Supermeter. Alternativt kan du fortsætte i hovedspillet ved at trykke INDSAML.
I Supermeter: Funktionen Omspil er ikke aktiv. I stedet udløses Mysteriehjulet ved, at der vises to jokersymboler hvor som helst på hjulene – de behøver ikke at være på en betalingslinje i denne spiltilstand. Du får tre spil på hjulet, hvis de tre jokersymboler ligger spredte. Denne funktion udbetaler et tilfældigt beløb op til 6.000x møntværdien på hvert spil. Tre jokere på en gevinstlinje fra højre mod venstre giver øjeblikkeligt 6.000x møntværdien!
Hvis Supermeter-balancen modsvarer eller overstiger 6.000x møntværdien, vil spilrunden slutte og du vender tilbage til primærspillet, hvor gevinster bliver indsamlet og udbetalt. Alle andre gevinster i Supermeter kan hentes, når du vil, ved at trykke på knappen INDSAML. Dette vil også føre dig tilbage til hovedspillet.
Tilbagebetalingsprocenten for hovedspillet er 94.21%. Tilbagebetalingsprocent for Supermeter er 100.95%. Den bedste strategi for at opnå en højere tilbagebetalingsprocent er at spille Supermeter. Tilbagebetalingsprocenten baseret på bedste strategi er 96.97%.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 16-05-2018