Legion X

Gevinstoversigt

xNUDGE WILDS

Et stablet Wild-symbol, der altid skubber til fuldt synligt. Hver skub øger en Wild-multiplikator med 1.

Når en del af dette Wild lander på hjulene, begynder det at rykke op eller ned, indtil det er fuldt synligt på hele hjulet.

Flere Wild-multiplikatorer føjes til hinanden for en samlet Wild-multiplikator.

Hvis et xNudge Wild-symbol lander på det samme hjul som et Infectious xWays-påvirket symbol, så udvides det påvirkede symbol først, hvorefter xNudge Wild skubbes ned, hvilket skaber muligheden for en højere multiplikator.

INFECTIOUS WILD

Kan kun lande på det første og det sidste hjul.

Landing af et Infectious Wild-symbol konverterer alle forekomster af et tilfældigt valgt lavt symbol til Wild-symboler på de tre midterste hjul.

Landing af to Infectious Wild-symboler konverterer alle lave symboler til Wild-symboler på de tre midterste hjul.

xWAYS

Kan kun lande på det første og det sidste hjul.

xWays-symboler forvandles til ethvert andet symbol undtagen Wild- eller Bonussymbol. Det afslører 2-4 symboler af samme slags og øger antallet af gevinstmåder.

Landing af et xWays-symbol vises kun på landingspositionen.

Landing af to xWays-symboler vil udløse Infectious xWays. Symboler, der er landet på de midterste hjul, der er af samme slags som det afslørede xWays-symbol, udvides også til samme størrelse.

xWAYS AND INFECTIOUS WILD

Kan kun lande på det første og det sidste hjul.

Ved at få en xWays og en Infectious Wild udløses begge udbyggede funktioner: Infectious xWays og omdannelse af alle lave symboler til Wilds på de midterste hjul.

LEGION X SPINS

Hvis der lander tre bonussymboler på de midterste hjul, udløses 8 Legion X Spins.

Det aktive spilområde øges, da første og sidste hjul får en ekstra række.

Gevinstmultiplikatoren øges med xNudge Wilds og forbliver under hele funktionen.

Opgrader til en forbedret bonustilstand, hvis du lander to af de specielle symboler - xWays eller Infectious Wild - på hjul 1 og 5 på det samme spin.

Landing af et enkelt specialsymbol - xWays eller Infectious Wild - tilføjer +1 spin.

LEGION X EQUESTRIS SPINS

Når der får tre bonussymboler på de midterste hjul og to xWays-symboler, udløses 10 Legion X Equestris-spins.

Det aktive spilområde forøges med første og sidste hjul og blive 4 højt.

Gevinstmultiplikatoren øges med xNudge Wilds og forbliver under hele funktionen.

xWays-symbolerne forbliver klæbrige i den position, hvor de landede for at udløse Infectious xWays for hvert spin.

LEGION X FRETENSIS SPINS

Når der lander tre bonussymboler på de midterste hjul og to Infectious Wild-symboler, udløses 10 Legion X Fretensis Spins.

Det aktive spilområde forøges med første og sidste hjul og blive 4 højt.

Gevinstmultiplikatoren øges med xNudge Wilds og forbliver under hele funktionen.

Symbolet Infectious Wild vil forblive kliæbende i den position, hvor det landede for at ændre alle lave symboler til Wilds på hvert spin.

LEGION X GEMINA SPINS

Hvis der lander tre bonussymboler på de midterste hjul med et Infectious Wild-symbol og et xWays-symbol, udløses 10 Legion X Gemina Spins.

Det aktive spilområde forøges med første og sidste hjul og blive 4 højt.

Gevinstmultiplikatoren øges med xNudge Wilds og forbliver under hele funktionen.

Symbolet Infectious Wild og xWays forbliver klæbende på den position, hvor de landede for at konvertere alle lave symboler til Wild og udløse Infectious xWays ved hvert spin.

NO STRENGTH ONLY HONOUR

Den maksimale udbetaling i spillet er 31.000 gange basisindsatsen.

Når den samlede gevinst overstiger dette beløb, slutter spillerunden og der tildeles 31.000 gange basisindsatsen.

72 MÅDER AT VINDE

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Legion X er en videospillemaskine med følgende funktion(er):
- xWays
- Infectious Wild
- xNudge Wild
- Legion X Spins
- Legion X Equestris Spins
- Legion X Fretensis Spins
- Legion X Gemina Spins
- No strength only honour
  • En 5-hjuls, 2-3-2-3-2 række opsætning, der kan gå til 4-3-2-3-4 række opsætning.
  • 72 måder at vinde som standard (se gevinstoversigten for mere info).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,04 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for LEGION X SPINS-funktionskøb er 96,24 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for LEGION X EQUESTRIS SPINS-funktionskøb er 96,25 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for LEGION X FRETENSIS SPINS-funktionskøb er 96,40 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for LEGION X GEMINA SPINS-funktionskøb er 96,71 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 31000 gange indsatsen (1:36000000 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol på nær Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • LEGION X EQUESTRIS/FRETENSIS/GEMINA SPINS: Første og sidste hjul indeholder kun almindelige betalende symboler.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 11-09-2023