Sword of Khans

Bemærk: Videospillemaskinen Sword of Khans kaldes Sword of Khans, spillet eller blot spil.

1. Sword of Khans er et videospil med 5 hjul og 10 betalingslinjer. Spillet har et Bonusspil med free spins, genudløsere,ekspanderende symboler og stigende multiplikatorer. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 95,36 %.
2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
6. Alle betalingslinjer og scattergevinster i en spillerunde lægges sammen og vises ved afslutning af spillerunden.
7. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
8. Kun den længste gevinst pr. betalingslinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre ikombinationer angivet i gevinsttabellen.
9. Sværdsymbolet er et Scatter- og Wild-symbol og erstatter alle symboler i grundspillet og bonusspillet undtagen ekspanderende symbol-gevinster i bonusspillet. Sværdsymbolet kan udløse både scatter-betaling og betalingslinje-gevinster somangivet i gevinsttabellen.
10. Bonusspillet udløses af 3 eller flere Sværdsymboler. Når bonusspillet udløses eller genudløses, tildeles et vilkårligt antal free spins i henhold til gevinsttabellen. Ethvert symbol undtagen Sværdsymbolet vælges tilfældigt til at blive et ekspanderende symbol i resten af bonusspillet. Hvis det valgte symbol allerede er et aktivt ekspanderende symbol, tildeles symbolet en multiplikator iresten af bonusspillet. I bonusspillet genudløser 2 eller flere Sværdsymboler bonusspillet.
11. De ekspanderende symboler udvider sig kun, hvis ekspansionen udløser gevinster i henhold til gevinsttabellen. De ekspanderende symboler skal ikke nødvendigvis forekommer ved siden af hinanden for at give udvidede gevinster. Deekspanderende symboler udvider sig og dækker hele hjulet. Ekspansion forekommer kun én gang pr. symbol på hvert hjul under et spin. Sværdsymbolet medregnes aldrig i en udvidet gevinst.
12. Multiplikatoren for et ekspanderende symbol påvirker alle gevinster for det symbol.
13. Et ekspanderende symbol kan højst opnå en multiplikator på 3. Når et ekspanderende symbol har nået en multiplikator på 3, bliver dette symbol ikke inkluderet i randomiseringen af det ekspanderende symbol igen. Når alle ekspanderende symbolerhar nået en multiplikator på 3, fremkommer der ikke flere Sværdsymboler på hjulene.
14. Den maksimale totale indsatsmultiplikator for en spillerunde er 10000. Hvis denne grænse er nået, afsluttes spillerunden, ogder bliver ikke udbetalt yderligere gevinster.
15. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste Bonusspillet.
16. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Knap

Funktion

1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten. Dette er aktionsknappen.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).

Toggle vibration on/off.Slå vibration til/fra.

Starter spillets specielle funktion (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Seneste opdatering: 04-08-2022