Jaguar Temple

Spilleregler

Knap Funktion
  Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
  Vis indstillinger for indsats.
  Vis indstillinger for autospil.
  Vis spilleregler.
  Vis gevinsttabel.
  Spring præsentation over.
  Tænder og slukker for lyden.
  Afslut spil.
  Afslut aktuelle visning.
  Start feature (fx gratis spil).
  Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillemaskinen Jaguar Temple kaldes Jaguar Temple, spillet eller blot spil.
1. Jaguar Temple er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 faste spillelinjer. Spillet
indeholder wilds, store symboler og et bonusspil med gratis spil. Den teoretiske
tilbagebetaling til spilleren er 96,1 %.
2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte
indsatsniveau.
3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
6. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af
spillerunden.
7. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
8. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra
yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
9. 3 (eller flere) jaguar-symboler ved siden af hinanden på en spillelinje danner en
gevinstgivende kombination.
10. Jaguar-symbolet kan både vises dom et 1x1- og et 3x3-symbol. 3x3 jaguar-symbolet kan
tilfældigt dukke op under enhver spillerunde på de tre midterste hjul.
11. 3 eller flere scatter-symboler udløser bonusspillet med gratis spil.
12. Wild-symbolerne erstatter alle andre symboler undtagen scatter-symbolet og
fremkommer kun på de tre midterste hjul.
I bonusspillet udvides wilds til at optage et helt hjul.
13. I bonusspilt giver 2 eller flere scatter-symboler ekstra gratis spil ifølge gevinsttabellen.
14. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste bonusspillet.
Bonusspillet er en del af den samme spillerunde som det spin, der udløste det.
15. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 30-10-2018