Jekyllz Wild Ultranudge

SPILLEREGLER
Velkommen til spilleautomaten JEKYLLZ WILD indeholdende ULTRANUDGE™, TRYLLEDRIKSKONTANTER og MR HYDE FREE SPINS!

OM SPILLET
ULTRANUDGE-gevinststimen udløses ved at ramme en gevinst, der inkluderer WILD-symboler (Dr Jekyll eller Mr Hyde) og vil fortsætte, indtil der ikke er flere gevinster.

Indsamling af 3 BONUS-symboler (diamanter) vil give free spins, når den aktuelle spilrunde slutter. BONUS-symboler kan indsamles under hjulspin eller ULTRANUDGE.

Under free spins vil enhver gevinst starte stimen af ULTRANUDGE!

Indsamling af 3 BONUS-symboler i én spilrunde i free spins vil give yderligere 12 free spins.

MR HYDE OG TRYLLEDRIKSKONTANTER!
Alle trylledrik-symboler viser også pengeværdier på mellem 0,2x og 50x den samlede indsats. Disse vindes, når et resultat inkluderer en eller flere Mr Hyde Wild.

Hver Mr Hyde vil øge sin multiplikator med 1 for hver ULTRANUDGE.

Det vundne beløb vil være de samlede trylledrik-kontanter ganget med de samlede Mr Hyde-multiplikatorer.

Når en wild bliver til Mr Hyde, forbliver den sådan resten af spillerunden, eller indtil den bliver rykket ud af syne.

Alle trylledrik-symboler behandles samlet, når man udregner linjegevinster.

SÅDAN SPILLER MAN
Tryk på Spin knappen for at starte spillet.
SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE
For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af gevinsten i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
Det ovenstående inkluderer ikke Free Spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.
SPILMULIGHEDER
Tryk på indstillingsikonet for at åbne indstillingspanelet.

Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
Spilleregler – Åbner spillets regler.
Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
Turbo-tilstand – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, kan du ændre spilhastigheden.
Lyde – Tænder eller slukker for lyden.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL
Saldo – Viser spillernes saldo.
Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling (kun synlig, når det er relevant).
Indsats – Viser den aktuelle indsats, der kan klikkes på for at åbne panelet med indsatsmuligheder.
Indsatsjustering – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
Menu – Åbner indstillingspanelet.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT
Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.
Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%
TILFÆLDIGHED
Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
YDERLIGER INFORMATION
Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
Dette er spillereglerne version 1, dateret 26/09/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
BONUS BOOST BONUS BOOST
BONUS SYMBOL BONUS SYMBOL
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST

Seneste opdatering: 12-10-2022