Golden Goddess

goldengoddess

Super Stacks™-funktionen skaber enorme stakke af symboler, som giver gigantiske gevinster!
Vælg dit symbol i bonusvælgeren forSuper Stacks™ i bonusrunden med gratis spins for endnu flere gevinster!

Sådan spiller du

• Golden Goddess™ indeholder 40 betalingslinjer og Super Stacks™-funktionen for kun 40 mønter.

• LINJEINDSATS
  • Viser den nuværende indsats per linje vist i valuta. Tryk på den venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

• LINJER
  • Indsatser er fastsat til 40 linjer for 40 mønter.

• SPIN
  • Tryk for at dreje hjulene og indsende indsatsen.

[ til toppen ]

Autospin

• Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats. Vælg den samlede ønskede indsats, klik på AUTOSPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles. Autospin spiller det angivne antal spins indtil der trykkes på STOP-knappen, en bonus udløses eller saldoen er utilstrækkelig til at spille igen.

• Autospin er kun tilgængeligt i bestemte lande.

• [ til toppen ]

Super Stacks™-funktion

• Hvert hjul iGolden Goddess™ indeholder store stabler af det samme symbol. Før hvert spin vælges et symbol tilfældigt til at fylde hvert hjuls stakke. Ethvert symbol, undtagen bonussymbolet, kan blive vist i hver stak. Alle stabled symbolpositioner på et hjul omdannes til samme symbol.
  • Samme symbol kan vises i Super Stacks™ på flere hjul på samme spin. Når det samme symbol vises i stakke på tilstødende hjul, øges potentialet for store gevinster.

• [ til toppen ]

Gratis spins-bonus

• Ni bonus scatter symboler på de midterste tre hjul udløser bonusvælgeren på skærmen. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4. Vælg et bonussymbol for at afsløre et Gudinde-, Mand, Heste, eller Due symbol.
  • Den afslørede symbol bliver det Super Stacks™-symbol, der findes på alle hjul for alle spins i gratis spins-bonussen. Aktivering af Gratis spins-bonussen giver syv gratis spins. Bonussen kan ikke udløses igen, idet der ikke fremkommer nogen bonussymboler på hjulene under de gratis bonusspin.

• Gratis spins spilles med samme linjeindsats og samme antal linjer som det udløsende spin.

• [ til toppen ]

Indstillinger

• Grafikkvalitet
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

• Misbrug eller fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

• Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på hinanden følgende hjul, der begynder med det yderste venstre hjul.

• Kun højeste gevinst udbetales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen.

• Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.

• Gevinster er vist i valuta.

• Bonussymboler vises i kolonne 2, 3 og 4 og kun i grundspillet.

• Uanset indsatstens størrelse er der gevinstgrænse på hver enkelt transaktion. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

• [ til toppeb ]

Yderligere oplysninger

• Forventet tilbagebetaling
  • I overensstemmelse med den praksis for retfærdigt spil, der kræves i de fleste lande i verden er samtlige spilresultater fuldstændigt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

• Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder topgevinsten, er dine chancer for at vinde den i næste spil nøjagtigt lige så store. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige resultater.

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast over et meget stort antal spil med mange spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske udbetaling, du kan opleve.

• intellektuel ejendomsret
  • Golden Goddess blev skabt af High 5 Games. For mere at vide om High 5 Games (H5G) på www.high5games.com.

• Alle andre varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2013 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 26-11-2020