Le Bandit

OM SPILLET

Mød Smokey Le Bandit, en charmerende vaskebjørn, der ikke vil tøve med at flå dig, for alt hvad du er værd, ved at puge hvert trick i bogen og mere til! Men hvis du formår at komme på hans gode side, så kan han i stedet blive overtalt til at dele nogle af hans uretmæssige fortjenester og vise dig vejen til rigdom i denne 6-hjulede, 5-rækkers spillemaskine med klyngegevinster og en maksimal gevinst på 10.000 gange din indsats.

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet, og under spiltilstandene Bandittens Held, Alt der Glitrer er Guld, og Skat For Enden af Regnbuen.

FUNKTIONER

SUPERKASKADE

Hver gang der opstår en vindende kombination, så vil alle almindelige betalende symboler af den type, der var en del af den vindende kombination, også blive fjernet fra gitteret, og nye vil falde ned for at fylde de tomme pladser.

VIND FOR AT VINDE

Når en vindende kombination opstår, bliver firkanterne bag de vindende symboler fremhævet som Gyldne Firkanter.

Hvis der er et Regnbue-symbol på gitteret, så aktiveres eventuelle Gyldne Firkanter, efter at alle vindende kombinationer er blevet tildelt. Aktiverede Gyldne Firkanter afslører enten ponze-, Sølv- eller Guldmønter, og har en chance for at vise Guldkrukke- eller Firkløver-symboler.

Alle Mønter er pengepræmier, der udbetales som et multiplum af din indsats.

ponzemønter kan have de følgende værdier: 0,2x, 0,5x, 1x, 2x, 3x, 4x

Sølvmønter kan have de følgende værdier: 5x, 10x, 15x, 20x

Guldmønter kan have de følgende værdier: 25x, 50x, 100x, 250x, 500x

Når alle Mønter og specielle symboler er blevet afsløret, vil Firkløver-symboler aktiveres og multiplicere alle Mønt- og Guldkrukke-symboler på tilstødende firkanter med en af de følgende værdier: x2, x3, x4, x5, x10

Guldkrukke-symboler aktiveres, når alle Firkløver-symboler er blevet aktiveret. Guldkrukke-symboler indsamler værdierne af alle Mønt- og andre Guldkrukke-symboler og gemmer deres samlede værdi. Guldkrukke-symboler aktiveres fra top til bund, fra venstre mod højre.

Når den sidste Guldkrukke på det aktuelle gitter er blevet aktiveret, så aktiveres alle andre Gyldne Firkanter igen for at afsløre nye symboler, og processen ovenfor gentages, indtil der ikke forekommer nogen nye Guldkrukke-symboler. Alle Gyldne Firkanter fjernes derefter.

I slutningen af spinnet lægges alle Mønt- og Guldkrukke-symboler sammen, og multipliceres med dit indsatsbeløb for at bestemme den endelige tildelte gevinst.

BANDITTENS HELD

Aktiver dette bonusspil med 8 gratis spins ved at lande 3 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet.

I denne bonus forbliver alle Gyldne Firkanter fremhævet mellem spins, indtil de aktiveres af Regnbue-symbolet.

Hvis der landes yderligere FS-symboler på samme tid i bonusspillet, så tildeles der ekstra gratis spins: 2 FS tildeler +2 gratis spins, 3 FS tildeler +4 gratis spins.

Når der lander 4 FS-symboler på samme tid, så opgraderes bonussen til Alt der Glitrer er Guld-bonussen, og der tildeles +4 gratis spins.

ALT DER GLITRER ER GULD

Aktiver dette bonusspil med 12 gratis spins ved at lande 4 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet.

I denne bonus forbliver alle Gyldne Firkanter fremhævet gennem hele bonussen, selv efter at de er blevet aktiveret af Regnbue-symbolet.

Hvis der landes yderligere FS-symboler på samme tid i bonusspillet, så tildeles der ekstra gratis spins: 2 FS tildeler +2 gratis spins, 3 FS tildeler +4 gratis spins.

SKAT FOR ENDEN AF REGNBUEN

Aktiver dette bonusspil med 12 gratis spins ved at lande 5 FS scatter-symboler på samme tid i grundspillet.

I denne bonus forbliver alle Gyldne Firkanter fremhævet gennem hele bonussen, selv efter at de er blevet aktiveret af Regnbue-symbolet. Et Regnbue-symbol landes med garanti på hvert spin i denne bonus.

Derudover forekommer ponzemønter ikke i denne bonus.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.34%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber REGNBUE FEATURESPINS™ er 96.36%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BANDITTENS HELD er 96.3%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber ALT DER GLITRER ER GULD er 96.4%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 28-08-2023