Wheel of Fortune Elegant Emeralds

Wheel of Fortune® Elegant Emeralds er et 5-hjulet spil med Ca$hLink 2, som øjeblikkeligt tildeler pengepræmier. Udløs Hjulbonussen og spin det ikoniske hjul for at vinde præmier, en Ca$hLink 2 multiplikator eller en Jackpot!

Sådan satser du

Wheel of Fortune® Elegant Emeralds har 30 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu

Tryk på tandhjulet for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 30 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Ca$hLink 2-funktion

Hvis et Skattekiste-scatter-symbol forekommer på hjul 5, og der ikke fremkommer et Wheel of Fortune mønt-scatter-symbol på hjul 1, udløses Ca$hLink 2-funktionen. Alle mønt-scatter-symboler, som ikke indeholder en jackpot, tildeles en præmieværdi. Alle afslørede præmieværdier og jackpots tildeles til spilleren.

Afslør et jackpot-symbol for at vinde den tilsvarende jackpot:

• Grand-symbolet tildeler Grand Jackpot.
  • Mega-symbolet tildeler Mega Jackpot.
  • Major-symbolet tildeler Major Jackpot.
  • Minor-symbolet tildeler Minor Jackpot.
  • Mini-symbolet tildeler Mini Jackpot.

Præmieværdierne og jackpot-gevinsterne vises i valuta. Der kan tildeles mere end én jackpot under Ca$hLink 2-funktionen.

Hjulbonus

Hvis der fremkommer et Wheel of Fortune mønt-scatter-symbol på hjul 1 og et skattekiste-scatter-symbol på hjul 5, udløses hjulbonussen.

Når Hjulbonussen bliver udløst, bliver der fastsat en Ca$hLink 2-præmieværdi. Ca$hLink 2-præmieværdien er summen af alle mønt-scatter-symboler og Wheel of Fortune mønt-scatter-symbolers værdier på hjulene i det udløsende spin.

Der er syv pile tilgængelige på hjulet. Antallet af aktive pile er baseret på det udløsende indsatsbeløb.

Præmieværdier og multiplikatorer er tilgængelige på hjulene.

Når hjulet stopper med at spinne, tildeles alle de præmieværdier, som de aktive pile peger på, til spilleren.

Hvis Jackpot-pilen lander på præmiefeltet, tildeles præmien.

Præmieværdierne ganges ikke med den udløsende møntværdi. Præmieværdierne vises i valuta.

Når en multiplikator på 5x, 10x eller 20x er markeret med en aktiv pil, ganges Ca$hLink 2-værdien for den bonus.

Der kan vises mere end ét multiplikatorfelt ved hjælp af aktive pile, i så fald bliver Ca$hLink 2-værdien for den bonus ganget med summen af alle markerede multiplikatorer.

Præmieværdierne ganges ikke med denne multiplikator.

Skubbende Wilds og Mønt-funktion

Under Gratis Spin-bonussen udløser Wild- eller Mønt-symboler, uanset position på hjulene, Skubbende Wilds og Mønt-funktionen. Wild- eller Mønt-symboler, som vises på en hvilken som helst position på hjulet, kan skubbes 1, 2 eller 3 positioner op eller ned for at fylde alle positioner på det hjul med det respektive symbol.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Gratis Spin-bonus

3 Gratis Spins scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, udløser Gratis Spin-bonussen og tildeler 10 gratis spins.

Under bonussen kan 3 Gratis Spins scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjul 1, 3 og 5, genudløse Gratis Spin-bonussen og tildele 10 ekstra gratis spins.

Hvis Ca$hLink 2-funktionen udløses under Gratis Spin-bonussen, tildeles den samlede præmieværdi, som vises på alle mønt-scatter-symboler, der fremkommer på hjulene.

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 200 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles til samme samlede indsats og antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Gratis Spins Scatter-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Bonus- og funktionsgevinster er uafhængige af linjegevinster, og de tilføjes til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet, og på hjul 2, 3 og 4 under Gratis Spin-bonussen.

Skattekiste-scatter-symbolet forekommer kun på hjul 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wheel of Fortune mønt-scatter-symbolet forekommer kun på hjul 1 i grundspillet.

Mønt-scatter-symboler forekommer kun på hjul 1, 2, 3 og 4 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Der kan vindes mere end én Grand, Mega, Major, Minor, eller Mini jackpot i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I dette spil er hjulet en grafisk animation, som ikke udgør et egentligt hjul, men blot anvendes for underholdningens skyld. Chancerne for at opnå bestemte segmenter er derfor ikke lige sandsynlige.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

For dette spil er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 96.15%.

Seneste opdatering: 21-09-2022