The Rift

Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Start feature (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillemaskinen Rift kaldes The Rift, spillet eller blot spil.

1. The Rift er en videospillemaskine med 5 hjul og 17 faste spillelinjer. Spillet omfatter wild-symboler, Rift-spin og et bonusspil med sticky wild-symboler. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,3%.
  2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  5. Rift-spin udløses, når 2 bonussymboler vises på hjulene. Ethvert wild-symbol, der ikke udgør en del af en gevinstgivende spillelinje, bliver låst, mens hjulene drejer igen. Under Rift-spin fordeles 1-3 sticky wild-symboler tilfældigt på hjulene. Et Rift-spin betragtes som en del af spillerunden.
  6. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
  7. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  8. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
  9. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  10. Wild- og sticky wild-symboler erstatter alle andre symboler, men kun hvis der opnås en gevinstgivende spillelinje ved erstatningen.
  11. Sticky wild-symbolet er et wild-symbol, der kun vises under Rift-spin samt i bonusspillet. Symbolet låses på plads resten af spillerunden, eller indtil de bliver en del af en gevinstgivende spillelinje.
  12. Bonussymbolet er et spredesymbol, der kan fremkomme på alle hjul og giver bonusspil med gratis spin, hvis 3 eller flere bonussymboler vindes i første spin i en enkelt spillerunde. Antal gratis spil vundet er angivet i gevinsttabellen.
  13. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet. Bonusspillet er en del af den samme spillerunde som det spin, der udløste det.
  14. Bonussymboler, som vises på hjulene i bonusspillet, fremmer Rift-seglet og giver ekstra gratis spin samt sticky wilds efter gevinsttabellen.
  15. Efter alle gratis spin er spillet, vender spilleren tilbage til hovedspillet.
  16. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 02-08-2017