Fishin'' Christmas Pots of Gold

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at spinne hjulene, så symbolerne udgør en gevinstkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne gevinstkombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.
Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.
Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.
Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Gevinstlinje-regler

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Dette spil indeholder 10 gevinstlinjer i basisspil og 20 gevinstlinjer i gratis spin.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.

Indsaml-symbol

Dette symbol er wild.
Dette symbol kan erstatte alle symboler undtagen Gratis Spin-symboler og Jackpot- symboler.
Dette symbol forekommer på hjul 5 i basisspillet.
Dette symbol forekommer på alle hjul under Gratis Spin.

Indkasseringsfunktion

Land et Indsaml-symbol for at udløse Indsaml-funktionen.
Indsaml-symboler er scatter-symboler, der indsamler og tildeler præmien på de ramte Penge- og Jackpot-symboler.
Pengesymbolets værdier går fra 1X til 25X i basisspillet.
Pengesymbolets værdier går fra 2X til 100X under Gratis Spin.
Pengesymbolets værdier ganges med indsatsen.
Hvis et Jackpot-symbol lander samtidig med et Indsaml-symbol, bliver enten Mini, Mindre, Større eller Mega Jackpot tildelt.

Gratis spin

3, 4 eller 5 Gratis Spin-symboler tildeler henholdsvis 10, 15 eller 20 Gratis Spin.
Under Gratis Spin udvider hjulene sig til 5 rækker med 10 ekstra linjer i spil.
Indsamlingsstien bliver tilgængelig under Gratis Spin.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis Spin-symbolerne forekommer ikke under Gratis Spin.
Indsamlingsstien kan tildele ekstra Gratis Spin.

Indsamlingssti

Hvert Indsaml-symbol, der lander, indsamles på stien.
For hver 3 indsamlede Indsaml-symboler stiger Pengesymbolets multiplikator, og der tildeles 5 ekstra Gratis Spin.
Indsaml op til 12 Indsaml-symboler.
Den øgede multiplikator påføres på efterfølgende Gratis Spin.
Multiplikatoren gælder for de indsamlede Pengesymboler.
Maksimummultiplikatoren er 10.
Stien kan tildele op til 20 Gratis Spin.
Indsamlingsstien nulstilles først i hver Gratis Spin-funktion.
Denne funktion er kun tilgængelig under Gratis Spin.

Bonus-køb

Brug Bonus-køb til at udløse gratis spin.
Tilgængelige funktionsmuligheder:
10 gratis spin
15 gratis spin
20 Gratis Spin
Funktioner købes til de viste priser.
Ved køb af 10 eller 15 Gratis Spin er der mulighed for at blive tildelt flere Gratis Spin.
Funktionerne købes til henholdsvis 50X, 100X og 150X indsatsen.
Gratis Spin spilles med den nuværende indsats.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Denne funktion kan være utilgængelig over en given indsatsgrænse.
Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi.
Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.
Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-valg

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.
Vælg indsatsen på skrivebordet med og ikonerne for at øge og mindske i konsolbaren. Du kan også vælge indsats fra Hovedmenuen ved at vælge på Indsatsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.
For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.
Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
Spillydindstillinger styrer konsol -og spinlyde, sammen med lyde for gevinstkombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)
Baggrundsmusikindstillinger styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Yderligere oplysninger

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,00 %.
Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.
Ved køb af 10 Gratis Spin: 96,23 %.

Ved køb af 15 Gratis Spin: 96,14 %.
Ved køb af 20 Gratis Spin: 96,09 %.

Seneste opdatering: 15-11-2022