SHU-BI-DUA

12

Shu-bi-dua er en jackpot automat med 5 hjul, 35 gevinstlinjer og 3 bonusspil. "Shu"-symbolet erstatter alle symboler, undtagen scatter symbolerne "Bi" and "Dua". Der gives en bonus, hvis symbolerne "Shu", "Bi" og "Due" vises i denne rækkefølge på en horisontal linje. 3 eller flere "Bi" symboler udløser Happiness Reel bonusspilet i hovedspillet. 3 eller flere "Dua" symboler udløser bonusspillet. Jackpotten kan udløses tilfældigt i spil om rigtige penge.

Den danske jackpot:

Progressive jackpots kan vindes tilfældigt med et købt spil. Progressive jackpot gevinster er som angivet. Den progressive MAJOR jackpot starter ved 750.000 DKK. Den progressive MINOR jackpot starter ved 10.000 DKK. Kun spil om rigtige penge tilføjes til jackpotten. Progressive jackpots can ikke vindes i bonusspillet.

Information

• Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov modus.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.40%.

Sådan spiller du

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • LINJER: Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på, “+” eller “-” mellem LINJER. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved INDSATS PER LINJE feltet.
  • SPIN: Klik på "spin" for at starte hjulene. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • AUTOSPIN”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
    • Spin til jackpot: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpot gevinst.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X for at afbryde AUTOSPIN i dialog-vinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Rebuy for at købe flere kredits til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Regler:

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • LINJER: Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på, “+” eller “-” mellem LINJER. De valgte linjer lyser op, mens de fravalgte linjer forbliver mørke.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-” ved INDSATS PER LINJE feltet.
  • SPIN: Klik på "spin" for at starte hjulene. Efter at hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  • AUTOSPIN”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spin til gevinst er lige med eller over: Spillet spinner automatisk indtil det vundne beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til tab ikke overskrider: Spillet spinner automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Spin til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
    • Spin til jackpot: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste Jackpot gevinst.
  • Klik på STOP-knappen for at stoppe AUTOSPIN og spille videre i normal tilstand.
  • Klik på X for at afbryde AUTOSPIN i dialog-vinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIN kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst til venstre på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Rebuy for at købe flere kredits til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

Regler:

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Jackpot-regler:

• Progressive jackpots kan vindes tilfældigt i spil om rigtige penge.
  • Progressive jackpot præmier er som anvist.
  • Den progressive MAJOR jackpot starter ved 750.000 DKK.
  • Den progressive MINOR jackpot starter ved 10.000 DKK.
  • Kun spil med rigtige penge bidrager til jackpotten.
  • Jackpotten kan ikke vindes under freespin.
  • Alle indsatser kan udløse en jackpot.
  • Jo mere du satser, desto større er din chance for at vinde jackpotten.
  • Jackpot gevinster bliver overført til din konto med det samme.
  • Du kan knække begge jackpots på én gang.
  • Den aktuelle størrelse på jackpotten kan ses i bunden af skærmen. Hver jackpot nulstilles til deres startværdi når spilleren knækker jackpotten.

Bonusregler

Shu-Bi-Dua Bonus Win

Tilfældigt 50, 78 eller 100 gange indsatsen når symbolerne "Shu", "Bi" og "Dua" lander på hjulene i rækkefølgen SHU-BI-DUA.

•     Happiness Wheel Bonus Game

Happiness Wheel bonusspillet aktiveres når 3 eller flere scatter "Bi" symboler vises på hjulene i hovedspillet.

Under freespin giver 3 eller flere "Bi" 17X den samlede indsats.

• 3, 4 eller 5 "Bi"-symboler udløser 3, 5 eller 10 spin i Happiness Reel bonusspillet.
  • Du kan vinde ekstra spin, hvis hjulet stopper på et af "+1 spin" felterne.
  • Happiness Wheel gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Wheel bonusspil gevinstoversigt:

Tisseman

10

Superwoman

5

Fireman

4

Batman

3

Milkyman

3

Walkman

3

Kellerman

2

Doberman

2

Brandman

2

Ottoman

2

Spilleregler

• Spil på 1-30 linjer.
  • Alle symboler betaler fra venstra til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatter Klokke-symbolet, som betaler hvor som helst.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og læggest til dine linjegevinster.
  • Kun den højeste gevinst på de valgte linjer kommer til udbetaling.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige udvalgte linjer vil blive tilføjet til din samlede gevinst.
  • Tre eller flere freespin-symboler hvor som helst på hjulene starter freespin-bonusspillet.
  • Der kan ikke vindes flere freespin under freespin.
  • Wild Melon Madness-logoet vises kun på hjulene 1, 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler og kan forbindes med andre symboler, undtagen scatter Klokke-symbolet.

GEVINSTOVERSIGT:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "I"-knappen.

5-2.000

4-600

3-250

Shu-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Bi- og Dua- symboler.

5-100

4-20

3-2

"Bi" er en scatter som betaler hvor som helst

5-150

4-30

3-3

"Dua" er en scatter som betaler hvor som helst

5-1.000

4-400

3-100

5-700

4-200

3-50

5-400

4-130

3-30

5-300

4-100

3-25

5-200

4-90

3-20

5-180

4-80

3-15

5-160

4-78

3-10

5-150

4-60

3-7

5-140

4-50

3-5

5-130

4-40

3-3

5-100

4-20

3-2

11

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen i hovedlobbyen (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "INDBETAL" i "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kunder) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes,automatisk starte gratis spin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.