Maradona

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Base Game RTP:95.54%
    Extra Bet RTP: 95.55%

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler, startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.
  • Wild erstatter alle symboler undtagen Scatter- og PENGE-symboler.

Pengeindsamling

• Under hvert spin er penge-symboler aktive på hjul 1-4.
  • Hvis D10S Scatter-symbolet lander i syne på hjul 5 sammen med penge-symboler, så bliver Pengeindsamling-featuren udløst.
  • D10S-symbolet udvider sig og afslører 1 ud af 4 Maradona-billeder.
  • Barcelona Maradona vil indsamle alle synlige penge-symboler.
  • Boca Juniors Maradona indsamler alle synlige penge-symboler, inden Boca Juniors Maradona fastlåses og de første 4 hjul genspinnes. Alle nye Penge-symboler, der rammes synligt, bliver også indsamlet af Boca Juniors Maradona.
  • Napoli Maradona indsamler alle synlige penge-symboler og tildeler derudover også et penge-boost til det endelige indsamlede beløb.
  • Argentina Maradona indsamler alle synlige penge-symboler op til 5 gange.

D10S Gratis Spins

• 3 synlige Bonus Scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 udløser D10S Gratis Spins-bonussen.
  • Når denne udløses, så tildeles der 10 Gratis Spins, herunder D10S-spinnet som det sidste gratis spin.
  • Under Gratis Spins forbliver Pengeindsamling-featuren aktiv.
  • Derudover tilføjer alle penge-symboler, som lander på et hjul, deres værdi til en pengepulje oven over det relevante hjul.
  • Efter 9 Gratis Spins opgraderes alle penge-symboler til at vise den viste værdi i pengepuljen oven over det tilsvarende hjul, hvor hjul 5 ændres til at vise et særligt fuldt hjul Maradona-symbol, hvilket udløser det endelige D10S-spin.
  • I D10S-spinnet genspinnes hjul 1-4, og alle synlige penge-symboler tildeles til spilleren, hvilket potentielt kan tildele mere end én pengepræmie på hvert af de 4 hjul.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle Gratis Spins er brugt (inklusiv DS10-spinnet), hvor spilleren får udbetalt det akkumulerede beløb af bonusgevinster.
  • Gratis spins spilles herefter med samme antal linjer og indsats pr. linje som det udløsende spil.

El Pibe de Oro-bonus

• 3 synlige Bonus Scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 kombineret med D10S Scatter-symbolet på hjul 5 udløser El Pibe De Oro-bonussen.
  • Når denne udløses, så tildeles der 10 Gratis Spins, herunder D10S-spinnet som det sidste gratis spin.
  • Pengeindsamling-symbolet, der var en del af grundspillets bonusgevinst, forbliver aktivt under Gratis Spins, hvilket garanterer et Pengeindsamling-symbol i hvert spin.
  • Derudover tilføjer alle penge-symboler, som lander på et hjul, deres værdi til en pengepulje oven over det relevante hjul.
  • Efter 9 Gratis Spins opgraderes alle penge-symboler til at vise den viste værdi i pengepuljen oven over det tilsvarende hjul, hvor hjul 5 ændres til at vise et særligt fuldt hjul Maradona-symbol, hvilket udløser det endelige D10S-spin.
  • I D10S-spinnet genspinnes hjul 1-4, og alle synlige penge-symboler tildeles til spilleren, hvilket potentielt kan tildele mere end én pengepræmie på hvert af de 4 hjul.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle Gratis Spins er brugt (inklusiv DS10-spinnet), hvor spilleren får udbetalt det akkumulerede beløb af bonusgevinster.
  • Gratis spins spilles herefter med samme antal linjer og indsats pr. linje som det udløsende spil.

D10S Indsats (afhængig af operatørindstillinger)

• Ekstra Indsats kan aktiveres under grundspillet.
  • Når aktiveret, er der større chance for at udløse en bonus.
  • Ekstra Indsats spilles mod en ekstra omkostning på 0,25x samlet indsats.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 10-11-2022