Cluster Tumble

2021-09-15 1.0.2
  • “Cluster Tumble” er en spillemaskine med 8 kolonner og 8 rækker og en klyngeudbetalingsmekanisme.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.4%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Wild-symbolet erstatter alle normale symboler.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Funktionernes Spilleregler

• Wild-symbolet erstatter alle normale symboler.
  • Lightning Win – når den aktiveres, erstattes denne særlige stenblok af et målsymbol, som er et af de normale symboler. Når det anvendes efter den følgende kaskade, skaber alle normale symboler af samme slags som målsymbolet (samt Wild-symboler) en gevinst, uanset hvor på brættet de er placeret.
  • Fire Transform – når den aktiveres, erstattes denne særlige stenblok af et målsymbol, som er et af de normale symboler. I den følgende kaskade bliver 1-2 symboltyper omdannet til samme slags som målsymbolet.

Free Spin-regler

• 5 spins tildeles, når funktionen aktiveres.
  • At lande scatter-symboler under Free spins giver et ekstra spin for hvert symbol.
  • Fjernelse af alle sten under Free Spins giver 3 ekstra spins og multiplikatoren stiger med 3 (første fjernelse giver en multiplikator på x3, den næste giver en multiplikator på x6, x9 og så videre...).
  • Den øgede multiplikator anvendes, så snart den er tildelt og forbliver i spil under hele Free Spins-runden.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Seneste opdatering: 07-06-2022