Coin O Mania

Ohøj, kammerat! Piratens overdådige bytte ligger bare og venter på at blive hentet i Coin O Mania. Guldmønter regner ned fra skattekisten. Der kan også dukke en multiplikator på op til 20x op, som giver dit bytte et fedt boost! Udløs Wild Feber-funktionen, når der er blevet indsamlet mønter under alle 5 hjul, eller når Kistesymbolet lander på hjul 3, og se, hvordan wild-symbolerne fremspringer på hjulene! Optjen 15 gratis spins i Gratis Spins-bonussen, hvor der kan forekomme flere Kistesymboler på hjul 3, hvilket giver endnu flere chancer for at vinde Wild Feber-funktionen! Splitte mine bramsejl!

Sådan satser du

Coin O Mania har 40 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på mønterne for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

LINJER

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatser er fastsat til 40 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Tryk på minus-knappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plus-knappen (+) for at hæve den samlede indsats.

SPIN

Tryk på den runde pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk så på AUTOSPIN og vælg herefter, hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller herefter det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, indtil der udløses en bonus, indtil saldoen er for lav til at foretage næste spin, eller indtil den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Wild Feber-funktion

Under ethvert spin kan der falde 1 til 5 mønter ud af kisten og ned på hvert hjul. Én mønt per hjul kan være påført en multiplikatorværdi på 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x eller 20x. Mønter indsamles i Wild Feber-området under hjulene. Wild Feber-funktionen udløses når der, efter et hjulspin, er blevet indsamlet W, I, L, D, S mønter neden under henholdsvis hjul 1, 2, 3, 4 og 5.

Alle ekstra mønter, der er blevet indsamlet i Wild Feber-området, bliver placeret på en tilfældig position på hjulet oven over sig, hvilket forvandler positionen til et Wild-symbol. Wild-symboler, der forvandles af en multiplikatormønt, vises som multiplikatorværdien. Hvis et wild-symbol, som blev forvandlet af en multiplikatormønt, erstatter i en linjegevinst, bliver gevinsten ganget med den tilsvarende multiplikator. Hvis mere end én multiplikator er til stede eller erstatter i en linjegevinst, bliver gevinsten ganget med summen af de tildelte multiplikatorer.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført. Når Bonus-symbolet deltager i en gevinstkombination og det er dækket af et wild-symbol, bliver der også tildelt gratis spins udover de gevinster, der blev opnået i bonussen.

Kistefunktion

Et Kistesymbol hvor som helst på hjul 3 udløser Skattekiste-funktionen. Hvis den ikke allerede er blevet udløst, udløser Skattekiste-funktionen også Wild Feber-funktionen og der placeres ét ekstra wild-symbol per hjul, på en tilfældig hjulposition. Hvis wild-symbolet placeres oven på et allerede eksisterende wild-symbol, stiger den tilsvarende multiplikator med 1, op til maksimum 21x. De mulige multiplikatorværdier er 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 10x, 11x, 15x, 16x, 20x og 21x. Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Gratis Spins-bonus

Gratis Spins-bonussen bliver udløst, når der forekommer tre Bonus Scatter-symboler hvor som helst på de midterste hjul. Disse symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

En udløsning af Gratis Spins-bonussen tildeler 15 gratis spins. Under Gratis Spins-bonussen indeholder hjul 3 flere Kistesymboler end i grundspillet.

Gratis Spins-bonussen bliver genudløst, når der forekommer tre Bonus Scatter-symboler hvor som helst på de midterste hjul. Disse symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 600 gratis spins per bonusrunde.

De hjul, der anvendes under Gratis Spins-bonussen, er forskellige fra dem i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonussymboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Kistesymboler forekommer kun på hjul 3.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden straks, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spin låser op for en funktion til et efterfølgende spin eller en række spins iht. spillets regler. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel Ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Sidst opdateret den 13. februar 2020

IGT

Seneste opdatering: 04-11-2020