Ocean Magic

Styrtdyk ned i de rige dybder i Ocean Magic. Oplev Wild Bubbles, hvor flere wild bobler kan kan dukke op på hvert spin og flyde op af hjulene for at skabe gevinst efter gevinst. Når en wild boble lander på et symbol med Ocean Magic, udvides pågældende wild boble til at dække alle tilstødende symbolpositioner for gigantiske gevinster. Aktiver funktionen Bubble Boost og se den gyldne havfrue frigive endnu flere Wild Bubbles fra hendes gyldne horn. Udløs Gratis Spins-Bonus og spræng Wild Bubbles for at afsløre yderligere gratis spins eller ekstra boblevalg!

Sådan spiller du

Ocean Magic har 50 faste gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (kun mobil/tabletenheder)

• Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
  • Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsats-konfigurationsmenuen.

Bubble Boost sideindsats

• Tryk på knappen Bubble Boost for at øge antallet af Wild Bubbles som vises på hjulene.
  • Funktionen Bubble Boost koster 50 ekstra mønter.

Møntværdi

• Tryk på den venstre pil (-) for at mindske møntværdien i valuta.
  • Tryk på den højre pil (+) for at øge møntværdien i valuta.

Spin

• Tryk på den runde pil for at bekræfte spillet og spinne hjulene.

[ top ]

Funktionen autospin

• Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins med den aktuelle møntværdi og indsatskonfiguration (Bubble Boost aktiveret eller deaktiveret).
  • Tryk på AUTOSPIN, når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, og vælg hvor mange spins du vil spille på den valgte indsatskonfiguration.
  • Autospin-funktionen spiller det specificerede antal spins indtil du trykker på STOP, vinder en bonus eller din saldo er utilstrækkelig.
  • Autospin er kun tilgængelige i visse jurisdiktioner.

[ top ]

Funktionen Wild Bubble

• En eller flere bobler kan vises tilfældigt under hvert hjul og gå en position op under et hjulspin.
  • Når hjulene stopper, lander boblen på et symbol og forvandler symbolet i den position til wild.
  • Hvis en boble lander på et symbol med Ocean Magic, vises wild-symbolet på alle tilstødende symboler. Når en boble udvider sig på denne måde, er det kun den oprindelige boble, som flytter sig opad ved næste spin.
  • Bobler forsvinder, når de bevæger sig forbi den øverste række.
  • Hvis en boble lander på et bonussymbol, bliver det wild, men beholder sin evne til at udløse bonusser.

[ top ]

Funktionen Bubble Boost

• Tryk på knappen Wild Bubble for at aktivere funktionen Bubble Boost. Når funktionen Bubble Boost aktiveres, vil op til 7 ekstra bobler fra det gyldne horn vises og bevæge sig til tilfældige steder på hjulene.
  • Bobler med Bubble Boost fungerer præcist som Wild Bubbles.
  • Bobler dannet fra det gyldne horn lander ikke på den øverste eller nederste position på et hjul eller på nogen hjulposition, hvor der allerede er en boble.

[ top ]

Valgfunktion

Funktionen Valg udløses, når 3 eller flere bonus-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

3 Bonus Symbols 4 Bonus Symbols 5 Bonus Symbols
5 Picks 10 Picks 20 Pick
  • Vælg svævende bobler for at afsløre 2 til 3 ekstra valg eller 1 til 5 yderligere gratis spins.
  • Funktionen Valg kan genudløses op til 4 gange pr. bonus.
  • Det maksimale antal tilgængelige ekstra valg af bobler under funktionen Valg er 5.
  • Det maksimale antal mulige valg under funktionen Valg er 35.

[ top ]

Gratis Spins-Bonus

• Gratis Spins-Bonus begynder, efter den sidste boble er blevet valgt under funktionen Valg.
  • I starten af bonussen vises to bobler, en under hjul 1 og en under hjul 5.
  • Gratis Spins-Bonus genudløses ved at få tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjulene.
  • Genudløses Gratis Spins-Bonus, tildeles funktionen Valg igen.
  • Hvis det aktiveres i grundspillet er funktionen Bubble Boost også aktiveret under Gratis Spins-Bonus.
  • Gratis Spins-Bonus kan genudløses op til 4 gange pr. bonus.
  • Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 750 gratis spins pr. bonus.
  • Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

[ top ]

Regler

• Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Aktiveres funktionen Bubble Boost fordobles møntværdien.
  • Spillerens bobleudvalg under funktionen Valg påvirker ikke udfaldet af funktionen Valg.
  • Boblepositionerne på hjulene er ensartede pr. indsatsniveau.
  • Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst på hver gevinstlinje bliver udbetalt. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Bonusgevinster er uafhængige af gevinster på gevinstlinjer og tilføjes til det samlede udbetalte beløb.
  • Gevinster vises i penge.
  • I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af Gratis Spins Bonussen, plus udfaldet som udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås i en bonus, vil bonussen slutte med det samme, selv hvis der er flere gratis spins tilbage.

[ top

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

• I overensstemmelse med retfærdige spilforhold i de fleste retskredse i verden er hvert eneste spilresultat fuldstændig uafhængigt, med undtagelse af tilfælde hvor ét spin låser op for en feature for efterfølgende spins, som det står skrevet i spilreglerne. Chancen for at ramme et hvilket som helst udfald er altid den samme.
  • Chancerne varierer ikke baseret på tidligere resultater, indsatsbeløb, kontobalance, tid på dagen, ugedag og så videre. Såfremt den største gevinst for eksempel er vundet, er chancerne for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultatet for en spiller i en spillesession kan variere meget fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i alle retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

RTP: 94.14%

Intellektuel ejendom
© 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

[ top ]

Seneste opdatering: 03-09-2019