Eternal Phoenix Megaways

Trin 1: Sådan kommer man i gang

RTP: 95.45%

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIN' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Der er symbol-placeringer over hjul 2, 3, 4 og 5. De hjælper med at danne gevinster, og de er de eneste pladser, som kan afsløre Wild-symboler. Disse erstattes fra højre.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Joker

• Wild-symbolet kan kun forekomme på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Mystisk symbol

• De Mystiske Symboler kan forekomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på hjulene vil afsløre det samme tilfældige symbol.
  • Det hemmelige symbol kan ikke afsløre scatter- eller wild-symboler.

Scatter

• Scatter-symbolet kan forekomme på alle hjul, men ikke på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • 3 synlige Scatter-symboler tildeler 8 Gratis Spins. Hvert ekstra Scatter-symbol tilføjer 4 ekstra Gratis Spins.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.

GRATISSPIL

• Under Gratis Spins er der en aktiv Ubegrænset Gevinst-multiplikator, som starter på 1 og stiger med 1 efter hver Strøm.
  • Under Gratis Spins kan pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5 afsløre Gratis Spins Scatter-symboler og tildele ekstra Gratis Spins.
  • 3 Gratis Spins Scatters = 5 ekstra Gratis Spins.
  • 4 Gratis Spins Scatters = 10 ekstra Gratis Spins.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Power Play (afhængig af operatørindstillinger)

• Afhængig af prisen på spillet kan spilleren vælge at ændre det mindste antal af MEGAWAYS™, der er aktive i både grundspillet og under gratis spil.
  • Niveau 1: 5000 minimum MEGAWAYS™ aktive i grundspillet og under gratis spins.
  • Niveau 2: 10000 minimum MEGAWAYS™ aktive i grundspillet og under gratis spins.
  • Niveau 3: 15000 minimum MEGAWAYS™ aktive i grundspillet og under gratis spins.
  • Niveau 4: 20000 minimum MEGAWAYS™ aktive i grundspillet og under gratis spins.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 16-09-2021