Divine Showdown

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Divine Showdown er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 betalingslinjer, som udbetaler fra venstre mod højre.

Divine Showdown har 4 højtbetalende symboler med guder – Thor, Athena, Anubis og Wukong. Spillet har også Wild, Scatter og 5 royale symboler.

Multiplikatorhjulet aktiveres under tilfældige spins og giver en multiplikator på op til x10.

Under ethvert spin kan en gud dukke op og aktivere sin særlige egenskab. Wukong føjer Wild-hjul til gitteret. Anubis gør 1 eller 2 forekomster af symboler til Wilds. Athena synkroniserer 3 hjul. Thor opgraderer alle symboler med guder til Thor. Multiplikatorhjulet kan også være aktivt under disse funktioner.

Free Spins udløses, når der lander 3 Scatters på hjulene. Der vælges en gud til kampen. Deres Power-funktion aktiveres ved alle almindelige spins under Free Spins. Multiplikatorhjulet kan som før aktiveres under ethvert spin. Free Spins begynder med 3 liv. Kamphjulet drejes for at afgøre, hvad der skal ske. Lander det på et SPIN-ikon, aktiveres et Free Spin. Lander det på et symbol med en gud, udløses der en kamp mod denne gud.

Når der udløses en kamp, lander nye Power-symboler ovenpå hinanden i stedet for standardhjul. Guden med de fleste Power-symboler vinder kampen efter det sidste angreb. Hvis kampen vindes, aktiveres et Free Spin med den valgte kraft. Hvis kampen tabes, fratrækkes der et liv, og dette spin gennemføres, mens den anden kæmpende guds kraft er aktiv. Når alle liv er tabt, afsluttes Free Spins.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.51%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 10-12-2019