Legend of the Ice Dragon

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Legend of the Ice Dragon er en videospillemaskine med 7x7 kaskader.

Der gives gevinst ved 5 eller flere matchende symboler i klynger. De fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

WILD symboler skaber en ICE FRAME, hvor de lander på nettet ved enden af hver kaskade. Når en WILD lander på en eksisterende ICE FRAME, tilføjer den en MULTIPLIER, der øges x1 hver gang op til maksimalt x8. Der kan opnås op til x8 MULTIPLIER på ICE FRAME: x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8. ICE FRAMES bliver på gitteret under den aktuelle runde og fjernes, når en ny runde starter.

FREEZING FEATURES kan udløses tilfældigt på ikke-vindende runde.

• HAILSTORM: Én symboltype vælges tilfældigt på gitteret. 3 af de valgte symboler vil hver have 5 tilfældige symboler ved siden af sig samt selve det valgte symbol, som omdannes til WILDS eller ødelægges. Der kan afsløres 1 til 3 WILDS pr. klynge og 3 til 9 WILDS i alt.

• AVALANCHE: 2 symboltyper vælges tilfældigt, og alle forekomster af disse symboler på gitteret fjernes. 3 til 7 WILDS vises, hvor symbolerne blev fjernet.

• BLIZZARD: 7 symboler på mønsteret er valgt. De fleste symboler ødelægges, og nogle symboler omdannes til WILD. Op til 5 WILDS kan transformeres.

Hvis en ICE CRYSTAL CHARGER fyldes, aktiveres ICE CRYSTAL FEATURES. Vindende symboler fylder ICE CRYSTAL CHARGER. 20, 40, 60 og 80 opladninger udløser henholdsvis TAIL LASH, ICE SCORCH, DESTRUCTION og DRAGON BLAST-funktionerne.

• TAIL LASH omdanner alle højt udbetalende symboler til en type højt udbetalende symbol.

• ICE SCORCH omdanner 3 til 6 tilfældige symboler til WILDS.

• DESTRUCTION fjerner alle lavt udbetalende symboler fra gitteret.

• DRAGON BLAST forvandler alle symbolerne med ICE FRAMES på gitteret til WILDS. DRAGON BLAST aktiverer alle ICE FRAME MULTIPLIERS.

ICE CRYSTAL CHARGER kan blive OVERCHARGED. Hver 10. ekstra opladning efter 80 overoplader måleren og tilføjer yderligere 2 ICE FRAMES. For hver vindende klynge bruges den højeste gevinst-MULTIPLIER. Yderligere opladninger har ingen effekt efter aktiveringen.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP : 94.28%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 03-11-2021