Mega Masks

Spilleregler

• ”Mega Masks” er en spillemaskine med 5 hjul, 5 rækker og 41 udbetalingslinjer. Spillet spilles altid med alle udbetalingslinjer aktiveret.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre. Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres. Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) med Mega Bet Level 0 aktiveret i dette spil er 96,21 % Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) med Mega Bet Level 1 aktiveret i dette spil er 96,41 % Den teoretiske RTP (tilbagebetaling til spiller) med Mega Bet Level 2 aktiveret i dette spil er 96,28 % Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Mega Symbol Feature Spilleregler

• Mega Symbol Featuren aktiveres tilfældigt først i et spin. Mega Symbol Featuren er kun tilgængelig i hovedspillet.
  • Når Mega Symbol Featuren er aktiveret, bliver to eller flere tilstødende hjul flettet sammen til ét. Maksimumudvidelsen er nået, når alle hjul er flettet sammen til ét.
  • Mega Symbol Featuren er hyppigere, når der spilles med Mega Bet aktiveret.

Mega Symbol Free Spins Spilleregler

• Mega Symbol Free Spins aktiveres, når der lander Bonus-symboler på hjul 1, 3 og 5. Når featuren er blevet udløst, tildeler spillet 10 gratis spins.
  • Under gratis spins bliver ildfluerne løsladt til at rydde artefakter på rankerne, der adskiller hvert hjul. Der skal fjernes 5 artefakter for at rydde en ranke.
  • Når en ranke er blevet ryddet, bliver der tildelt 2 ekstra spins.
  • Maksimumantallet af spins i denne feature er 18.
  • De gratis spins der udløses med Mega Bet Level 1 aktiveret, fjerner 5 tilfældige artefakter, når featuren starter.
  • De gratis spins der udløses med Mega Bet Level 2 aktiveret, fjerner 9 tilfældige artefakter, når featuren starter.

Mega Bet Spilleregler

• Mega Bet er en ekstra indsats, som kan justeres ved at ændre panelet ved siden af hjulene.
  • Mega Bet Level 1 spilles med en 20 % ekstra indsats på den valgte indsats og vises på indsatsbeløbet i spilkontrolpanelet.
  • Mega Bet Level 1 øger hyppigheden af tilfældige features i spillet.
  • Mega Bet Level 1 hjælper gratis spins-runden ved at fjerne 5 tilfældige artefakter først i featuren.
  • Mega Bet Level 2 spilles med en 50 % ekstra indsats på den valgte indsats og vises på indsatsbeløbet i spilkontrolpanelet.
  • Mega Bet Level 2 øger hyppigheden af tilfældige features i spillet endnu mere.
  • Mega Bet Level 2 hjælper gratis spins-runden ved at fjerne 9 tilfældige artefakter først i featuren.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder. Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage. Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Seneste opdatering: 09-07-2020