Troll's Gold

SPILLEREGLER

• “Trolls’ Gold” er en spillemaskine med 5 hjul med følgende symbolhøjde pr. hjul 3-4-5-4-3 samt 20 gevinstlinjer. Der spilles altid med alle gevinstlinjer aktive.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene når gevinstlinjer evalueres, wild-symbolet erstatter ikke guldsæksymboler når Treasure Trove Re-spins udløses
  • Wilds er til stede på hjulene 2, 3, 4 og 5, og har multiplikatorer på x1, x2 og x3, som multiplicerer hinanden, når de er del af den samme gevinstlinje.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.36%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

SPILLEREGLER FOR LOCK-IN RE-SPINS

• Når det første hjul udelukkende består af den samme betalende symboltype, vil Lock-in Re-spins blive tildelt.
  • Alle matchende symboler og wilds som findes i spilleområdet, låses til deres position under Lock-in Re-spins.
  • Lock-in Re-spins fortsætter indtil et matchende symbol eller et wild-symbol lander. Når ingen af disse lander, slutter runden, og der foretages en gevinstevaluering.
  • Hvis hele området er fyldt med matchende symboler eller wilds, vil en tilfældig multiplikator blive tildelt, som multiplicerer det samlede gevinstbeløb.
  • Den tilfældige multiplikator har følgende værdier x2, x3, x5 og x10.

SPILLEREGLER FOR TREASURE TROVE RE-SPIN

• Når det første hjul komplet indeholder guldsæk-symboler, vil Treasure Trove Re-spins blive tildelt.
  • Guldsæk-symboler, som udløser funktionen, viser en værdi.
  • Alle værdier som vises i funktionen, gengives som en multiplikation af indsatsbeløbet.
  • Der er to symboler som tildeler en gevinst når de lander på hjulene, guldsæk- og skattekisteindsamlingssymbolet.
  • Guldsække kan vise en præmie på 1, 2, 3, 5 eller 10 gange indsatsbeløbet.
  • Skattekisteindsamlingssymbolerne vil samle værdierne af alle symboler, der er til stede på hjulene, idet de lander.
  • Hvert vindende symbol som lander på hjulene bidrager mod en ekstra præmie. Ved at fylde mellem 12 og 19 symbolpositioner, tildeles følgende værdier:
    • 19 positioner: 10.000x Indsatsen
    • 18 positioner: 1.000x Indsatsen
    • 17 positioner: 500x Indsatsen
    • 16 positioner: 200x Indsatsen
    • 15 positioner: 100x Indsatsen
    • 14 positioner: 50x Indsatsen
    • 13 positioner: 20x Indsatsen
    • 12 positioner: 10x Indsatsen

SÅDAN SPILLER MAN

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 24-08-2021