Treasures of Ra

SPILLEREGLER

Treasures of Ra™

Dyk ned i 'Treasures of Ra™' og opdag COUNTDOWN WILD-SYMBOLER, mens du får fantastiske gevinster.

Land COUNTDOWN WILD-SYMBOLER på et af de 5 hjul for Treasure of RA™ skatte. COUNTDOWN WILD-SYMBOLERNE vil forblive klæbende wild-symboler for adskillige spins, som angivet på symbolet.

Hvis der er 3 eller flere SCATTER-symboler i en hvilken som helst position, giver det 10, 15 eller 20 GRATIS SPINS. Under GRATIS SPINS vil COUNTDOWN WILD-SYMBOLER

også have gevinstmultiplikatorer, hvilket øger eventuelle gevinster inklusive COUNTDOWN WILD-SYMBOLER.

Under GRATIS SPINS er et nyt symbol tilgængeligt, MYSTERIE SYMBOLET. Når MYSTERIE SYMBOLET lander, vil et af de 9 standardsymboler blive valgt, og alle hjul fra det første hjul til det udløsende hjul vil blive erstattet af det valgte symbol. Lås op for massive belønninger i GRATIS SPINS med MYSTERIE SYMBOLET.

Super Stake fordobler chancen for at udløse GRATIS SPINS.

Køb 10, 15 eller 20 GRATIS SPINS, eller prøv lykken med den tilfældige købsmulighed i KØB BONUSFUNKTIONEN.

Den teoretiske minimaletilbagebetalingsprocen(tRTP) er 96.01%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

GEVINSTLINJER

5 hjul, 3 rækker, 10 faste gevinstlinjer.

Udbetalinger sker i henhold til gevinsttabellen (værdier i x Bet) Alle symboler betaler fra venstre mod højre.

Den højeste gevinst betales per betalingslinje.

Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes til den samlede gevinst. Der er en GEVINSTGRÆNSE på x20.000 som gælder for både GRUNDSPILLET og GRATIS SPINS.

SCATTER SYMBOLER

SCATTER-SYMBOLER er tilgængelige på alle hjul og 3 til 5synlige SCATTER- SYMBOLER vil belønne spilleren med GRATIS SPINS.

COUNTDOWN WILD-SYMBOLER

COUNTDOWN WILD SYMBOLS kan lande på alle hjul. De erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER SYMBOLER.

Når COUNTDOWN WILD-SYMBOLER lander, har de et tal knyttet til sig, som angiver antallet af runder, de forbliver fikserede på deres position. Antallet af runder kan være 1, 2 eller 3.

Med hvert spin vil tallet på COUNTDOWN WILD-SYMBOLERNE falde, indtil det når nul (0), bagefter vil det være væk.

GRATIS SPIL

Scatter symboler er tilgængelige på alle hjul.

Udløses ved at lande 3 til 5 scatter symboler, der giver 10, 15 eller 20 gratis spins. Afhængigt af antallet af scatter symboler, der udløser gratis spins, vil spilleren blive tildelt 2, 3 eller 4 countdown wild-symboler, som vil blive placeret tilfældigt på skærmen, inden gratis spins begynder.

Under gratis spins vil countdown wild-symbolerne have multiplikatorer.

Wild-multiplikatorerne er additive, det vil sige, at multiplikatorer på en gevinstlinje lægges sammen.

Countdown wild-multiplikatorer kan have følgende værdier: x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x12, x15, x20, x25, x50, x100.

Scatter symboler er IKKE tilgængelige under gratis spins. Ekstra gratis spins

Når der er 0 GRATIS SPINS tilbage, drejer hjulene, indtil der ikke er flere countdown wild- symboler tilbage. Countdown wild-symbolerne kan ikke lande under de ekstra respins.

MYSTERIE-FUNKTION

Under GRATIS SPINS er et nyt symbol tilgængeligt, MYSTERIE SYMBOLET. Når MYSTERIE SYMBOLET lander, vil et af de ni (9) standardsymboler blive valgt.

Alle hjul fra hjul 1 til hjulet med MYSTERIE SYMBOLET vil blive erstattet af det valgte symbol, hvorefter gevinster vil blive beregnet og udbetalt.

Så hvis MYSTERIE SYMBOLET for eksempel lander på hjul fire (4), vil de første fire (4) hjul være fyldt med det valgte symbol.

MYSTERIE SYMBOLET er tilgængeligt på alle hjul.

SUPERSTAKE (valgfri)

Aktivér SUPER STAKE for at fordoble dine chancer for at udløse GRATIS SPINS. Aktivering af SUPERSTAKE fordobler indsatsen, men den fordobler ikke gevinsttabellen.

KØB FUNKTION (valgfri)

GRATIS SPINS-runden kan udløses fra grundspillet med det samme ved at købe det.

1. Køb 10 GRATIS SPINS for 100 x indsatsen.
  2. Køb 15 GRATIS SPINS for 200 x indsatsen.
  3. Køb 20 GRATIS SPINS for 400 x indsatsen.
  4. Køb et tilfældigt antal GRATIS SPINS, mellem 10, 15 eller 20 for 150x indsatsen.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTRO SKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

MELLEMRUM SPIL (valgfri)

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

SPILLELYDE

Standardindstilling for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

BLADRE BERØRING

For din komfort kan du vælge hvor SPIL knappen er placeret på skærmen.

RØR ALLE VEGNE

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

SATS INDSTILLING

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL KNAP (valgfri)

Klik på AUTO SPIL for at aktivere AUTO SPIL indstillingerne.

LYD KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU KNAP

Klik for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

SATS INDSTILLING

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

Seneste opdatering: 28-02-2023