Super Cubes

Spillets mål:

Super Cubes er et arkadspil med halvtreds gevinstlinjer og 25 celler. Spillet indeholder et wildsymbol. Wildsymbolet, den grønne syver, som erstatter alle andre symboler på gevinstlinjen.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,01 og den højeste er EUR 2500.
  • Du kan spille på op til halvtreds linjer.

Sådan spiller du

• Vælg linjer: Halvtreds linjer vælges automatisk. Du kan ændre antal linjer ved at klikke på pileknapperne ▲ og ▼ som findes til højre for knappen LINES (linjer) på spilskærmen. Valgte linjer lyser op for at adskille dem fra dem som ikke er valgt.
  • Vælg indsats per linje: Når du begynder at spille satses der automatisk EUR 0,10 på alle 50 linjer dvs. totalt EUR 5. Du kan øge eller sænke indsatsen per linje ved at klikke på pilene  ▲ och ▼ ved knappen STAKE/LINE (indsats/linje). Hvis din spilkonto er på mindre end EUR 5, justeres indsatsen automatsik til det næste højeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE (gevinsttabel) ovenfor TOTAL BET vises Gevinsttabellen. Om du vil udregne linjegevinster ganger du hver enkelt gegevinst med indsatsen per linje. Hvis du vil udregne scattergevinster ganger du gegevinsten med den totale indsats. For at komme tilbage til spillet klikker du på PAYTABLE.
  • Anvenderdefineret linjer: Klik på Custom Lines i panelet til højre i specielvinduet for at vise anvenderdefineret linjer. Hver enkelt af de 50 tilgængelige linjer vises i form af en knap. Klik på linjeknapperne for at aktivere eller at inaktivere linjen. Knappen er grøn når den er aktiveret. Knappen er rød når den er inaktiv. For at komme tilbage til spillet klikker på på Close (luk) eller X i på skærmen Custom Lines eller på knappen Custom Lines i panelen till höger i spelfönstret.
  • Om du holder musen over gevinstlinjerne i skærmen Custom Lines markeres eller afmarkeres flere gevinstlinjer samtidig.
  • Klik på knappen Play (spil) for at starte spillet. Symbolerne roterer, stopper og viser resultat. Alle eventuelle gevinster regnes sammen og udbetales direkte til spillerens konto i henhold til gevinsttabellen.
  • Hvis flere gevinster visesI händelse av flera vinster visas först alla vinstgivande linjer och symboler samtidigt (i ett par sekunder) samtidigt som eventuella icke-vinstgivande symboler tonas ned och försvinner i bakgrunden. Varje vinstgivande linje beskrivs separat och linjen animeras. Varje linje visas i en färg som motsvarar linjens vinstvärde.
  • Samtidigt som den vinstgivande linjen animeras visas vinstvärdet för respektive vinstlinje i meddelandeområdet (högst upp till höger på skärmen). Texten i meddelandeområdet är i samma färg som motsvarande linje.
  • Om listan med vinstinformation i meddelandeområdet inte får plats kan du bläddra upp och ned och visa all information genom att vila muspekaren över texten. För att rulla uppåt vilar du muspekaren över texten i den övre hälften. För att rulla nedåt vilar du muspekaren över texten i den nedre hälften.
  • Om du har beslutat dig för att spela manuellt genom att välja Play istället för Auto Play (automatiskt spel) visas vinstinformationen i meddelandeområdet tills du påbörjar ett nytt spel (genom att välja Play eller Auto Play). Om du väljer Auto Play visas vinstinformationen endast en kort stund i vyn eftersom nästa spel börjar automatiskt. När du spelar i Auto Play-läge kan du inte bläddra i informationen i meddelandeområdet förrän alla autospel är slut eller förrän du markerar knappen Stop.
  • Total Paid/Paid: Visar hur mycket du vunnit totalt per spel.
  • Upprepa insats/ändra insats: När du har satsat en gång förs dina inställningar automatiskt över till nästa spel. Klicka på PLAY om du vill spela med samma insats igen. Om du vill ändra din insats använder du uppåt- och nedåtpilarna vid Stake/Line (insats/linje) eller LINES (linjer) enligt beskrivningen ovan.
  • Tillgodohavande: När du har placerat din insats visas ditt resterande saldo vid CREDIT (tillgodohavande).
  • Aktuell spilsaldo er summan af de beløb som vises ved CREDIT respektive BET.
  • AUTO PLAY (automatiskt spil): Med denne funktion kan du vælge at spille et valgt antal spil som hands free-spil. Du kan øge eller sænke antal autospil ved hjælp af piletasterne ▼ (-) og ▲ (+) som vises længst nede til højre på spilskærmen. Det højeste antal autospil som kan vælges er 25. Klik på Auto play for at aktivere det valgte alternativ og at starte spillet.
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen STOP længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan aktivere autospilet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vælger andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Regler

• Spil på mindst 1 og højest 50 linjer.
  • Antal linjer (LINES) kan ændres med pilene ▲ og ▼.
  • Indsatsen per linje (STAKE/LINE) kan ændres med pilene ▲ og ▼.
  • Når du klikker PLAY (spil) starter spillet med valgt indsats per linje (STAKE/LINE) på valgt antal linjer (LINES).
  • Udbetalningerne vises i gevinsttabellen (PAYTABLE).
  • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med det satsede beløb per linje.
  • Du kan kun vinde på valgte linjer.
  • Ackumulerat belopp betalas ut och läggs till ditt saldo i händelse av flera vinster på en och samma vinstlinje.
  • För att vinna måste du få minst 3 symboler i följd på en aktiv vinstlinje. Symbolerna måste visas efter varandra men inte nödvändigtvis i början eller slutet av vinstlinjen. Exempel: Tre likadana symboler i följd som visas i mitten av en vinstlinje ger vinst.
  • Vid fler än en vinst på en vinstlinje (om t.ex. vinstlinjen består av symbolerna ost, ost, wildsymbol, melon, melon vilket ger vinstkombinationen tre ostsymboler eller 3 melonsymboler) visas båda vinstkombinationerna och du vinner på båda.
  • Den gröna sjuan är wildsymbol och ersätter alla andra symboler på linjen. En, två, tre eller fyra wildsymboler (gröna sjuan) i rad är inte vinstkombinationer men kan bilda vinstkombinationer med angränsande symboler på linjen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.
  • Hvis du vinder på flere oplyste linjer samtidig lægges gevinsterne til din total gevinst.

Gevinsttabel

• Klik på knappen PAYTABLE på hovedskærmen. Spillet navigerer til gevinsttabellen.

Teoretisk gevinst til spilleren er 95,17 %.

Gevinstlinjer:

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt under spillet, afsluttes spillet automatisk af softwaret. Du kan finde dit resultat ved at klikke på knappen Game Logs når du logger på igen. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice hele døgnet.

Seneste opdatering: 06-07-2022