Pink Elephants 2

Spilleregler (2020-4-1) Bemærk: Videospillemaskinen Pink Elephants 2 kaldes Pink Elephants 2, spillet eller spil.
1. Pink Elephants 2 er et videospil med 6 hjul og 4096 gevinstmuligheder. Spillet omfatter en Mystery scatter-funktion, Wildsymboler og et bonusspil med free spins, symbolforvandling og genudløsninger. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,13 %.
2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.
6. Kun den højeste gevinst pr. gevinstmulighed udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
7. Alle gevinster på spilleretninger under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.
8. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
9. Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol i grundspillet og bonusspillet, undtagen Scatter-symbolet.
10. I grundspillet udløser 3 eller flere scatter-symboler bonusspillet bestående af free spins. Antallet af tildelte free spins afhænger af antallet af scatter-symboler i henhold til gevinsttabellen.
11. I grundspillet er der en chance for, at 1 - 5 Mystery scatter-symboler udløses i et hvilket som helst spin og dermed øge chancen for at vinde bonusspillet.
12. I bonusspillet indsamles elefantkugler til at fylde fire symbolmålere op. Hver gang en måler er fyldt, erstattes det tilsvarende symbol med det næste middelgevinst-symbol i henhold til gevinsttabellen.
Når den sidste symbolmåler er fyldt, bliver alle middelgevinst-symboler til Pink Elephant-symboler i resten af bonusspillet. Hver gang en måler er fyldt, får spilleren 1 ekstra free spin.
13. I bonusspillet giver 2 eller flere scatter-symboler et ekstra antal free spins ifølge gevinsttabellen.
14. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste Bonusspillet.
15. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.
16. Den maksimale totale indsatsmultiplikator i én spillerunde er 10000. Hvis denne grænse er nået, afsluttes spillerunden, og de bliver ikke udbetalt yderligere gevinster.

Knap

Funktion

1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten. Dette er aktionsknappen.

Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).

Toggle vibration on/off.Slå vibration til/fra.

Starter spillets specielle funktion (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Seneste opdatering: 15-09-2020