Wild Melon

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Dette er et slotspil med 3 hjul og 1 gevinstlinje. Kun udbetaling på den højeste gevinst.

Melonsymbolet er et scattersymbol, der fungerer som joker og kan erstatte alle andre symboler for at hjælpe med at skabe en vindende symbolkombination. Melonsymbolet er lig med en vindende kombination, selv når de lander på linjerne over eller under gevinstlinjen.

Tilbagebetalingsprocenten er 93.72 %, når der spilles med maks. indsats. Tilbagebetalingsprocenten er 91.78 %, når der spilles med den mindste indsats.

Klik på "SPIL" for at starte spillet. Når hjulet stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til præmietabellen.

Handlinger

• Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Sats en- Satser en mønt.
  • Spil med maks. indsats- Satser maks.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.

Seneste opdatering: 10-05-2017