Zeus God of Thunder

Spillet går ud på at få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER DU

VÆLG DIN INDSATS/LINJE

Klik på knappen INDSATS/LINJE for at vælge din indsats pr. linje.

LINJER

Denne måler viser antallet af linjer, der spilles på. Der spilles altid på alle linjerne.

SAMLET INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der satses pr. spillerunde.

START SPILLET

Klik på "SPIL" (knappen med en pil) for at starte dit spil.

AUTO SPIL

• Hvis dette spil indeholder en AUTOSPIL-funktion, der gør det muligt for spilleren at vælge et antal spins, der skal spilles autonomt uden yderligere indgreb af spilleren.
  • Alle de nødvendige indstillinger skal som bestemt af gældende jurisdiktion konfigureres af spilleren, før AUTOSPIL sættes i gang.
  • For at starte AUTOSPIL skal du vælge knappen AUTOSPIL på spilskærmen.
  • Når menuen AUTOSPIL er åben, skal spilleren konfigurere AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer.
  • Valget "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER" bestemmer det antal spins, der skal spilles automatisk.
  • Når de spins, der er konfigureret af spillerens valg i "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER", gennemføres, stopper AUTOSPIL.
  • I visse jurisdiktioner skal spillere angive indstillingerne "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" ud over det ønskede antal spins, der spilles automatisk.
  • Valget "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har tabt den samlede indsats, der er valgt.
  • Valget "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har vundet den samlede gevinst, der er valgt for et enkelt spin.
  • AUTOSPIL stopper, når betingelserne i en hvilken som helst af "ANTAL AUTOSPIL-RUNDER", "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og/eller "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" opfyldes.
  • Når spilleren har konfigureret AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer, skal vedkommende vælge knappen START, som sætter hjulene i gang.
  • På ethvert tidspunkt efter dette punkt kan spilleren vælge knappen STOP for at stoppe de resterende spins i AUTOSPIL.
  • Når AUTOSPIL er stoppet, skal den konfigureres igen via menuen AUTOSPIL for at drage fordel af funktionen.
  • Spilleren kan til enhver tid forlade menuen AUTOSPIL ved at vælge knappen ANNULLÉR.
  • En bonus standser autospil.

GEVINST

Denne måler viser det samlede beløb, der er vundet pr. spillerunde.

GEVINSTER

JOKER fremkommer på hjul 2, 3 og 4 og erstatter alle andre symboler for gevinster på udbetalingslinjer. JOKER ganger den gevinstgivende linjeudbetaling med 2, når den danner en del af en gevinstgivende kombination. BAGGRUND kan fremkomme tilfældigt på hjulene. Symbolets BAGGRUND påvirker ikke udbetalingen. Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination. Gevinsttabellen afspejler nuværende indsatskonfigurationer. Linjegevinster skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

HJUL-FEATURE

3, 4 eller 5 BAGGRUND på tilstødende hjul i samme række tildeler ét ekstra spil på det tilsvarende hjul.

Præmier fra hjul tildeles som vist nedenfor:

Præmier:
“3 i træk”-hjul
“4 i træk”-hjul
“5 i træk”-hjul
OPGRADERING
Tildeler 1 spil på “4 i træk”-hjulet Tildeler 1 spil på “5 i træk”-hjulet
-
TILFÆLDIGE JOKERE
Tildeler 1 spil med Vilde Zeus Spilbonus.
GRATIS SPIL
Udløser Gratis Spil-bonussen, som tildeler et antal spil svarende til antallet vist på kilen.
JACKPOT
Tildeler værdien vist i den tilsvarende Jackpot-måler.
Kun jackpottene MINI og LILLE kan vindes. Kun jackpottene LILLE og STOR kan vindes. Kun jackpottene STOR, MEGA og KÆMPE kan vindes.

VILD ZEUS SPILBONUS

Vild Zeus Spilbonus tildeles fra Hjul-featuren.

Når udløst fra: Antal JOKERE føjet til hjul 2-4, når "EKSTRA INDSATS" er INAKTIV: Antal gratis spil tildelt, når "EKSTRA INDSATS" er AKTIV:
“3 i træk”-hjul
4-5
5-6
“4 i træk”-hjul
5-6
6-7
“5 i træk”-hjul
6-12
7-12

Hvis der er et "+" på den tildelte kile, vil antallet af JOKERE tildelt være mellem antallet vist på den tildelte kile og 12. Ellers er antallet af VILDE, der lægges til hjulene i løbet af Vild Zeus Spilbonus, antallet vist på den tildelte kile. Et skiftende sæt hjul bruges i løbet af Vild Zeus Spilbonus Hjul-featuren er ikke tilgængelig i løbet af Vild Zeus Spilbonus Gevinstgivende kombinationer for disse hjul er identiske med hovedspillet.

GRATIS SPIL-BONUS

Gratis Spil-bonussen tildeles fra hjul-featuren.

Når udløst fra: Antal gratis spil tildelt, når "EKSTRA INDSATS" er INAKTIV: Number of spins awarded when “EXTRA BET” ACTIVE:
“3 i træk”-hjul
5 eller 7
7 eller 10
“4 i træk”-hjul
10 eller 12
12 eller 15
“5 i træk”-hjul
15, 20 eller 50
20, 50 eller 100

Et andet sæt hjul bruges under Gratis Spil-bonussen. BAGGRUND er tilgængelig under Gratis Spil. Der kan vindes ekstra gratis spil under bonussen gennem hjul-featuren, som føjes til de resterende gratis spil. Gevinstgivende kombinationer for disse hjul er identiske med hovedspillet.Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 96.01%.

Seneste opdatering: 12-10-2018