Attack on Retro

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil. Størrelsen på spilnettet er 5x3 hjul.

Regler for wild-symbol

1. Billy-symbolet og Jesse-symbolet er wild-symboler.
  2. Billy wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet og Jessesymbolet.
  1. Jesse wild-symbol erstatter alle symboler undtagen scatter-symbol og Billy - symbolet.
  2. Billy wild- og Jesse wild-symboler skaber deres egen linjegevinstkombination, når blandede wild-symboler forekommer på en
  3. Wild-symboler kan forekomme på alle
  4. Wild-symboler er tilgængelige i basisspillet og gratis spin-funktionen.
  5. Kun én vinderkombination udbetales pr. payline. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.

Regler for tilfældige wilds

1. Tilfældige wilds-funktionen kan forekomme under et
  2. Når funktionen udløses, kan der vises op til 15 robotter over de hjul, der
  3. Wild-symbol forekommer der, hvor en laser rammer en
  4. Ved almindelige spin vises op til 15 wilds under tilfældige wilds-funktionen.
  5. Ved et re-spin kan op til 3 Wilds vises på et enkelt

Regler for scatter-symbol

1. Gratis spin-symboler er et scatter-symbol.
  2. Kan ikke erstattes med et wild-symbol.
  3. Scatter-gevinster bliver tilføjet linjegevinster. Hvis du har en scatter-gevinst og en linjegevinst, får du udbetalt begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give
  4. Scatter-symboler vises på hjul 2, 3 og
  5. Når 3 scatter-symboler lander på hjulene, udløser det gratis spin og udbetaler to gange det samlede bet.

Regler for gratis spin

1. Du får mulighed for tre funktioner ved adgang til gratis spin. Antallet af tildelte gratis spin, og værdien af multiplikatoren, står beskrevet
    • Funktion 1: 2 gratis spin tildeles med multiplikator på
    • Funktion 2: 5 gratis spin tildeles med multiplikator på
    • Funktion 3: 10 gratis spin tildeles med multiplikator på
  2. Alle bets med gratis spin er det samme som det udløsende
  3. 2 scatter-symboler under gratis spin giver 5 ekstra spin. 3 scatter-symboler giver 10 ekstra spin og udbetaler to gange det samlede bet.
  4. Under gratis spin bliver hjul 1 og 5 wild.
  5. Wildhjul fungerer på samme måde som 3 stakkede
  6. Wild-symbols figur bliver vilkårligt valgt ved hvert spin og kan være den samme på hjul 1 og

Betalte re-spin

1. Ved slutningen af hvert spin i grundspillet kan du vælge re-spin lige så mange gange, du vil, så du får chancen for at fuldende en
  2. Du kan re-spinne et hjul ad gangen.
  3. Hvert re-spin koster
  4. Der udbetales kun de gevinster, som involverer de hjul, der blev kørt
  5. Hvis du ændrer dit bet efter et spin, bliver re-spin slået fra, indtil du drejer
  6. Re-spin er kun aktive i grundspillet efter det første
  7. Re-spin er inaktive ved første spin i fuldførelsen af en
  8. Re-spin er ikke tilgængelig under

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination på hver
  2. Scatter-udbetalinger afgøres af 3 scatter-symboler, der lander i en hvilken som helst position på hjul 2, 3 og
  3. Vinderlinjekombinationer udbetales fra venstre til højre. Der skal altså være et symbol på det første hjul. En symbolkombination, der starter fra et andet hjul giver ikke gevinst. Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en
  4. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr.
  5. Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje- bettet.
  6. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver
  7. Samlet bet er 10 ganget med linje-bet.
  8. Antallet af vundne jetoner afhænger af linje-bet.
  9. Gratis spin-gevinster tilføjes almindelige
  10. Udbetalinger ved gratis spin bygger på basisspillet og ganges med den valgte multiplikator i gratis spin-funktionen.
  11. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger

Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet. Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.

For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en
  • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En payline- vinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på

Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Udbetalinger for scatter-symbol

Når 3 scatter-symboler lander på hjulene, udløser det gratis spin og udbetaler to gange det samlede bet.

Scatter-gevinster bliver tilføjet linjegevinster. Hvis du har en scatter-gevinst og en linjegevinst, udbetales begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.

For at en kombination af Scatter-symboler kan udgøre en scatter-vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• 3 scatter-symboler viser sig på
  • Scatter-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Udbetaling for gratis spin

Gratis spin udløses, når 3 scatter-symboler viser sig hvor som helst på hjul 2, 3 og 4.

En spiller vælger en af tre gratis spin-funktioner i starten af gratis spin. Antallet af gratis spin og værdien for multiplikatoren afhænger af den valgte gratis spin-funktion.

Ved gratis spin får du yderligere 5 eller 10 gratis spin, når henholdsvis 2 eller 3 scatter- symboler viser sig på hjul 2, 3 eller 4.

Alle bets, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin- funktionen.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Bet

Hurtigt spin

Dæmp / Fjern dæmp

Ansvarligt spil

Spillerbeskyttelse

Loyalitet

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information

Hjælpefiler

Lobby

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne danner vinderkombinationer. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.

Sådan spiller du:

1. Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Skrivebordets indstillingspanel

1. Åbn Menuen ved at klikke på -ikonet.

2. Klik på Bet -ikonet.

3. Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

4. Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

5. Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Computerens konsolbjælke

1. Tryk på bet-området.

2. Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

3. Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

4. Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Mobil

1. Åbn Bet-panelet ved at trykke på -ikonet.

2. Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

3. Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.

4. Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

1. Klik eller tryk på spin for at dreje hjulene. Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne (kun computer).
  2. Hvis du har en vinderkombination, når hjulene stopper, bliver gevinsten markeret. Du får udbetalt den gevinst, der vises i gevinst-boksen.
  3. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille

Udbytte til spiller (UTS)

Retur til spiller (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede mængde penge, der er satset af spillere i et specifikt spil, som bliver udbetalt som gevinster over tid. UTS er fastlagt og ændrer sig ikke.

Spillets UTS er 95,58 %.

Re-spin UTS er 0,50 % højere (96,08 %).

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker spinnets
  • Autospil stopper, hvis du udløser en
  • Re-spin er ikke tilgængelig under

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1. Åbn Menuen ved at klikke på -ikonet.

2. Klik på Indstillinger -ikonet.

Mobil

1. Åbn Menuen ved at trykke på -ikonet.

2. Tryk på Indstillinger -ikonet.

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og
  • Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og - sekvenser.
  • Bagrundsmusik styrer
  • Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast (kun computer).

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for
  • Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Seneste opdatering: 02-03-2020