Stinkin' Rich Skunks Gone Wild

Stinkin' Rich Skunks Gone Wild er den Stinkin' Rich, som du kender og elsker, nu med tilfældige wilds, en topgevinst og en opgraderet Trash for Cash Bonus! I Trash for Cash-bonussen skal du kigge under skraldespandslåg for at finde præmieboost eller bevæge dig op ad måleren. Nyd 3 gratis spins for hvert Keys to Riches-symbol, der udløser Keys to Riches-bonussen. En persons skrald er en anden persons skat!

Sådan satser du

Stinkin' Rich Skunks Gone Wild har 100 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 100 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille med den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Sådan vindes Topgevinsten

Wilds, der forekommer på alle symbolplaceringer på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet eller Keys to Riches-bonussen, tildeler topgevinsten.

Topgevinst udbetales ud over linjegevinster.

Topgevinst multipliceres ikke med nogen værdi.

Forøgelse af møntværdien øger topgevinstværdien.

Tilfældige Wilds-Funktion

Tilfældige Wilds-funktionen kan blive udløst under ethvert spin i grundspillet, der ikke tildeler Trash for Cash-bonussen eller Keys to Riches-bonussen. Tilfældige Wilds-funktionen kan også blive udløst under ethvert Keys to Riches bonusspin, der ikke tildeler Trash for Cash-bonussen eller ekstra gratis spins.

Hvis Random Wilds-funktionen udløses, så omdannes op til 15 symbolpositioner til Wilds. Symbolpositioner, der indeholder Wilds, vil ikke blive transformeret. Det er kun symbolpositioner på hjul 2, 3 og 4, der kan blive transformeret.

Gevinster evalueres, efter alle symboltransformationer er gennemført.

Trash for Cash-bonus

Trash for Cash-bonussen udløses, når 3 Trash for Cash Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjul 3, 4 og 5. Trash for Cash Scatter-symboler forekommer kun på hjul 3, 4 og 5.

Under Trash for Cash-bonussen skal du vælge skraldespandslåg for at vinde fra 1 eller begge målere. Hvert valgte skraldespandslåg kan tildele en Stinkende eller Rig-Pil op, en Pil op for begge målere, et Boost til Stinkende eller Rig-måleren, et Boost til begge målere, en Stinkende eller Rig-indsamling eller en indsamling til begge målere. Stinkende-indsamling, Rig-indsamling og Indsamling for begge målere er ikke tilgængelige på det første valg. Nogle gevinster er muligvis ikke tilgængelige for hver Trash for Cash-bonus. Mere end 1 skraldespandslåg kan indeholde samme gevinst.

Stinkende-måleren og Rig-måleren starter på niveau 1. Hvis en Stinkende- eller Rig-Pil op afsløres, så går du op til det næsthøjeste niveau på henholdsvis Stinkende-måleren eller Rig-måleren. Hvis en Pil op for begge målere afsløres, så går du op til det næste højeste niveau på begge målere.

Hvis der afsløres et Boost til Stinkende eller Rig-måleren, så forøges hvert niveau i henholdsvis Stinkende eller Rig-måleren med sin startværdi. Hvis der afsløres et Boost til begge målere, så forøges hvert niveau i begge målere med sin startværdi. Hver måler kan forøges op til 4 gange.

Fortsæt med at vælge skraldespandslåg indtil en Stinkende-indsamling, Rig-indsamling eller Indsamling for begge målere afsløres.

Trash for Cash-bonussen afsluttes, og præmieværdien for det højeste niveau, der blev opnået i Stinkende-måleren, Rig-måleren eller begge målere, tildeles, efter at Stinkende-indsamling, Rig-indsamling eller Indsamling for begge målere henholdsvist afsløres.

Trash for Cash-bonussen kan ikke genudløses.

Keys to Riches-bonus

Keys to Riches-bonussen udløses, når 3 eller flere Keys to Riches Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjul 1, 2 og 3. Disse symboler forekommer kun på hjul 1, 2 og 3.

Når du udløser Keys to Riches-bonussen, så tildeles 3 gratis spins for hvert Keys to Riches Scatter-symbol.

Keys to Riches-bonussen genudløses, når 3 eller flere Keys to Riches Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjul 1, 2 og 3. Disse symboler forekommer kun på hjul 1, 2 og 3.

Bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 999 gratis spins per bonusrunde.

Hjulene, der bruges i Keys to Riches-bonussen, er forskellige fra de hjul, der bruges i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet og under Keys to Riches-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler, undtagen Keys to Riches Scatter-symbolet og Trash for Cash scatter-symbolet i grundspillet og under Keys to Riches-bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Den teoretiske langsigtede forventede tilbagebetaling i dette spil er 93,14 %.

Seneste opdatering: 25-01-2024