Wildfire Wins

Om dette spil
Velkommen til Wildfire Wins. Dette er et 5 hjuls 5 rækker videoslot. Den har sticky Wilds, Wildfire Respins og Wildfire Wheels. Dette spil har 50 linjer.
Generel
l Gevinst på en linje betaler sig, hvis det samme symbol vises i rækkefølge på tilstødende hjul, fra positionen længst til venstre til positionen længst til højre i henhold til GEVINSTTABELLEN. Kun den højeste gevinst pr. linje udbetales. Samtidige gevinster på forskellige linjer tilføjes. Wild symboler erstatter alle symboler undtagen bonus.
l Udskiftning af vilde symboler giver den højest mulige vinderkombination på en linje i henhold til GEVINSTSTABEL.
l Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en betalingslinjekombination. Den maksimale kumulative samlede gevinst i Wildfire Wheels er begrænset til 10 000x. Når hætten er nået, slutter funktionen.
Wildfire Respins
l I grundspillet udløser enhver gevinst med mindst ét specielt symbol Wildfire Respins. De specielle symboler er brændende versioner af lave symboler. Når et særligt symbol er en del af en gevinst, aktiveres det.  Aktiverede specialsymboler spores på en indsamlingsmåler.
l Når et særligt symbol er aktiveret, vil alle specialsymboler af samme slags på
synligt hjulområde bliver klæbrige Wilds.
l Dette specielle symbol vises ikke i resten af Wildfire Respins, men normale lave symboler kan stadig vises. De klæbrige Wilds forbliver på plads i hele funktionen.
l Funktionen fortsætter, hvis mindst et ekstra af specialsymbolerne er en del af en gevinst. Aktivering af alle specialsymboler giver et sidste Wildfire Respin.

l Alle gevinster på det sidste spin ganges med en tilfældig spin-multiplikator. Multiplikatorerne er x2, x3, x5 og x10.
Wildfire hjul
l I grundspillet eller i Wildfire Respins udløser 3 bonussymboler Wildfire Wheels.
l Under Wildfire Respins udløser det også Wildfire Wheels at lande et samlet samlet antal af 3 bonussymboler i hele funktionens varighed. Bonussymboler vises kun på 1, 3 og 5. Wildfire Wheels består af 3 roterende hjul, der starter på niveau 1. Hvert hjul har 8 forskellige segmenter. De første 2 niveauer har pengepræmier på 7 hjulsegmenter. Det 8. segment giver en opgradering til næste niveau.
l Det 3. og sidste niveau har et 10.000x-segment i stedet for et opgraderingssegment.
l Når hjulet stopper på et segment med en pengepræmie, indsamles pengepræmien, og segmentet bliver til et indsamlingssegment.
l Funktionen slutter, når hjulet stopper på et opsamlingssegment. De mulige pengepræmier på niveau 1 er 1x, 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 15x bet. De mulige pengepræmier på niveau 2 er 3x, 5x, 7x, 10x, 15x, 25x, 100x indsats.
l De mulige pengepræmier på niveau 3 er 5x, 10x, 20x, 30x, 50x, 100x, 250x, 10 000x indsats.
l På niveau 3, hvis hjulet stopper på 10 000x-segmentet, er en pengepræmie på 10 000x indsats
tildelt og indslaget slutter.
Spilvilkår Oversættelser
l Følgende liste gælder kun på et andet sprog end engelsk VILDE - VILDE / VILDE
l WILDFIRE RESPIN / WILDFIRE RESPIN - WILDFIRE RESPIN / WILDFIRE
RESPINS WILDFIRE-HJUL - WILDFIRE-HJUL STOR VINDER - STOR VINDER
l MEGA WIN - MEGA WIN EPIC WIN - EPIC WIN JUST FOR WIN - JUST FOR THE WIN
Spilkontrol
l Indstillinger for automatisk afspilning: Vælg et antal spins til automatisk afspilning ved at vælge en værdi. Start og stop Autoplay ved at trykke på spin-knappen. Saldofelt: Viser den aktuelle kontosaldo.
l Indsatsfelt: Viser den aktuelle indsatsstørrelse. Væddemålsindstillinger: Skift indsatsstørrelsen ved at vælge en værdi. Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
l Vinderfelt: Viser lønnen i en vinderrunde.
l Spin-knap: Start spillet med den aktuelle indsatsstørrelse som vist i indsatsfeltet. Hvis du klikker eller trykker hvor som helst på hjulene under et spin, vises resultaterne af dit spin hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
Spilmenu
l Avancerede indstillinger: Naviger til siderne for ansvarligt spil. Avancerede indstillinger: Åbn menuen Avancerede indstillinger.
l Avancerede indstillinger: Slå Quick Spin til eller fra. Banking: Naviger til Banking-siderne.
l Lobby: Naviger tilbage til lobbyen. Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder.
l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler. Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne. Lydindstillinger: Slå lyd til eller fra. Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
Vend tilbage til Player
The Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid. Denne værdi er fast og ændres ikke. Dette spil har en RTP på 96,10 %.
Yderligere Information
Enhver ændring af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav. Fejl annullerer alle betalinger og spil.

Seneste opdatering: 19-04-2022