Warrior Ways

OM SPILLET

Warrior Ways er en 5x4 spillemaskine med mådegevinster, som udspilles i en alternativ, japansk inspireret, futuristisk by. Dette spil fortæller historien om fire forskellige klaner, som konstant kæmper mod hinanden og konkurrerer om kontrollen over deres by. Fordyb dig selv i neonlys, når du springer ind i kampen om kontrol over byens gader og underverdenen. Spillet har en anderledes mekanik forbundet med sin unikke duelfunktion, som giver et varieret og spændende gameplay med gevinster på op til 10.000 gange din indsats!

FUNKTIONER

KLANER

Spillets fire klaner er den Røde klan, den Blå klan, den Grønne klan og den Orange klan. Hver klan har to associerede symboler, et højt betalende og et lavt betalende. Højt betalende symboler repræsenteres som klankrigere, mens lavt betalende symboler repræsenteres som klanvåben.

Hver Klan har et associeret klanbanner, der vises via bannerets farve, som kun vises i bonusspillene.

DUEL

Duelfunktionen er spillets mest essentielle mekanisme! Der udløses en duel, når der lander et VS-symbol direkte mellem to klankrigere af modsatte klaner. VS-symbolet kan kun forekomme på hjule 2, 3 og 4.

Hver duel har to duel-multiplikatorer, en for hver klankriger. I grundspillet kan disse multiplikatorer være en af disse følgende værdier: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x eller 100x.

Når en duel afsluttes, vil den vindende klans højt betalende symbol erstatte den tabende klans symboler. Erstatningen kan ske på en af tre måder:

- Vinderklanens højt betalende symbol erstatter den tabende klans lavt betalende symboler.

- Vinderklanens højt betalende symbol erstatter den tabende klans højt betalende symboler.

- Vinderklanens højt betalende symbol erstatter den tabende klans lavt og højt betalende symboler.

VS-symbolet erstattes altid af vinderklanens højt betalende symbol.

Vinderklanens krigerduel-multiplikator vil derefter påføres enhver gevinst baseret på symboler tilhørende den klan.

Der kun kan opstå én duel på hvert spin.

BONUSSPIL

Dette spil har to forskellige bonusspil, Clash og Conquest.

Bonusspillet Clash tildeles, når der lander 3 CLASH symboler samtidig hvor som helst på hjulene.

Bonusspillet Conquest tildeles, når der lander 3 CONQUEST symboler samtidig hvor som helst på hjulene.

Clash

Dette bonusspil er opdelt i to faser, indsamlingsfasen og opgørsfasen.

Indsamlingsfasen indeholder ikke betalende symboler, men derimod kun døde symboler, VS-symboler og særlige klanmultiplikator-symboler. Målet i indsamlingsfasen er at samle så mange VS-symboler og klan-multiplikatorer som muligt i løbet af et begrænset antal spins. Funktionen starter med 3 spins, og hver gang der lander et VS-symbol eller en klan-multiplikator, så nulstilles antallet af resterende spin til 3.

Under denne fase kan VS-symboler kun lande på hjul 3, og det samlede antal indsamlede VS-symboler vises oven over hjulet.

Klan-multiplikatorer kan kun lande på hjul 1, 2, 4 og 5. Hvert hjul svarer til en klan i rækkefølgen Rød, Blå, Grøn, Orange. Hver klans samlede multiplikatorværdi vises oven over det tilsvarende hjul. Multiplikatorværdien oven over hvert hjul starter på 1x og stiger med værdien af hver ny Klan-multiplikator, der lander på hjulet. Klan-multiplikatorer vil lande med en af de følgende værdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x eller 100x.

Episke klan-multiplikatorer er specielle multiplikatorer, der kun kan lande på hjul 3. Når en episk klan-multiplikator landes, vil den gange alle de indsamlede klan-multiplikatorværdier over hjul 1, 2, 4 og 5 med x2.

Når der ikke er flere spins tilbage i indsamlingsfasen, så vil funktionen gå videre til opgørsfasen. Antallet af spins i opgørsfasen afhænger af antallet af indsamlede VS-symboler i indsamlingsfasen, og hvert spin garanterer en duel. De indsamlede klan-multiplikatorværdier fra indsamlingsfasen erstatter de tilsvarende duel-multiplikatorer for hver klankriger på alle dueller i opgørsfasen. Disse multiplikatorværdier vises altid på klanbannerne ved siden af hjulene.

Conquest

Bonussen Conquest starter med 10 gratis spins. For hvert CONQUEST symbol, der rammes under funktionen, vil der tildeles 1 ekstra gratis spin.

Når en klan taber en duel i denne funktion, bliver det tilsvarende klan banner beskadiget. Når et klanbanner er blevet beskadiget to gange, så vil den tilhørende klan fjernes fra funktionen, og alle Klanens-symboler (både højt og lavt) fjernes fra hjulene under funktionens forløb. Jo flere klaner der elimineres, des færre symboler konkurrerer på hjulene, hvilket øger chancen for store gevinster!

Når et klanbanner bliver ødelagt, tildeles der 1 ekstra gratis spin.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.33%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle højt betalende eller lavt betalende symboler, når gevinsterne beregnes. Wild-symbolet erstatter ikke højt betalende symboler, når det afgøres, om en duel udløses. Wild-symbolet kan kun forekomme under bonusspillene Clash og Conquest.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Vindende måder opnås, når der vises matchende symboler på sammenhængende hjul fra venstre mod højre, startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber OPGØR er 96.44%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber EROpING er 96.51%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 10-04-2023