Reactoonz

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Reactoonz er et videoslotspil med kaskader af symboler og spilles på et 7x7 gitter. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Gevinster opnås ved at få 5 eller flere symboler i en sammenhængende klynge, hvor symbolerne støder op til hinanden enten vandret eller lodret. Vindersymboler fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud. Symboler fortsætter med at falde ned, indtil der ikke kan dannes flere vinderkombinationer.

Alle gevinster i en spillerunde bidrager til at oplade de 5 kvantespringsmålere en efter en. Når en måler er fuldt opladt, føjes en af de følgende kvantefunktioner vilkårligt til køen:

Implosion: Omdanner 3 til 6 symboler til wilds og ødelægger alle tilstødende symboler

Modifikation: Vælger 1 vilkårligt enøjet symbol, og alle matchende symboler bliver til et andet symbol. Hvis der ikke er enøjede symboler på gitteret, kan funktionen vælge et hvilket som helst tilgængeligt symbol

Udslettelse: Ødelægger alle enøjede symboler og alle matchende symboler

Dissekering: Skærer et wild-symbol i midten og skaber to krydsende linjer gennem gitteret. Begge linjer viser det samme vilkårlige symbol.

Når alle 5 målere er fuldt opladt, føjes Gargantoon-funktionen til køen. Gargantoon føjer først et 3x3 wild-symbol til en vilkårlig position på gitteret. Hvis der ikke er flere kaskader af nye symboler tilbage, bliver den først til to 2x2 wild-symboler og til sidst til ni 1x1 wild-symboler. Der kommer nye symboler ned fra oven og fylder gitteret inden hver tur.

Hvis der ikke er flere kaskader af symboler tilbage, udløses kvantefunktionerne i køen. Spillet fortsætter normalt, så målerne igen kan blive opladt og udløse flere funktioner – og derved muligvis yderligere gevinster! Målerne nulstilles først til sidst i spillerunden, hvis der ikke er flere vinderkombinationer tilbage.

Ved alle indledende spil uden gevinst er der chance for, at Gargantoon smider 4 til 8 wild-symboler på gitteret.

4 matchende, almindelige symboler ved siden af hinanden i en firkant danner automatisk Giantoonz. Gevinsterne fordobles ved enhver vinderkombination, hvis der er en eller flere Giantoonz med.

En vilkårlig, enøjet symboltype markeres som skiftende symbol under hvert spil. Hvis et af de markerede symboler er med i en vinderkombination, efterlader de 2 wild-symboler. Wild-symboler gælder for alle normale symboler!

Tilbagebetalingsprocenten er 94.51%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

Ændre indsats
- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
Betalingstabel
- Viser betalingstabellen.
Autospil
- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Start
- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
Hurtigt spil
- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 30-01-2024