Fruity Megaways

Regler

• Dette spil har en gennemsnitlig retur til spiller på 96.06%
  • Fruity Megaways™ er et 6-hjuls, 2 til 7-rækkers videoslot med gevinstmuligheder fra 64 til 117.649. Funktionerne inkluderer wilds, scatter-symboler, omdrejninger, gratis spins, bonusopbygning og funktionen vælg
  • Du spiller med 10 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises i væddemålsstyringen.
  • Kun den højeste gevinst på en gevinstlinje
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til
  • Flere gevinstlinjer lægges sammen for at give et samlet beløb der kan vindes for det placerede væddemål.
  • Scatters kan vises på alle hjul i grundspillet, én gang pr. hjul. Scatters vises ikke under gratis

Omdrejninger

• Når en gevinstmulighed udbetaler, ødelægges de vindende symboler, og alle resterende symboler falder
  • Alle ødelagte symboler erstattes med nye tilfældige
  • Hvis en ny gevinstmåde lander på hjulene efter de nye symboler, vil dette også danne en gevinst og udbetale, og vil flere symboler vil igen vælte ind for at erstatte Dette vil fortsætte, indtil der ikke kan laves flere gevinstmæder.
  • I grundspillet kan på hinanden følgende Tumble-sejre tildele Pick Me-funktionen.
  • I Freespins kan på hinanden følgende Tumble-gevinster bidrage til Bonus Builder-

Funktionen for vælg mig

• 5 på hinanden følgende vindende omdrejninger i grundspillet tildeler funktionen for vælg
  • Ved starten af funktionen for vælg mig præsenteres 5
  • Når du har valgt en frugt, afsløres din belønning.
  • Præmierne består af 10 gratis spins eller en kontant gevinst på din indsats ganget med 5, 10, 15 eller

Gratis Spins

• Landing af 3, 4, 5, 6 scatter-symboler giver henholdsvis 10, 15, 20, 25 gratis
  • At vinde 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 på hinanden følgende omdrejninger bygger din bonusopbygning
  • Ved afslutningen af gratis spins vil det højeste niveau opnået på bonusopbygningen tildele niveauets

Additional Information

• Den maksimale udbetaling ved buyin-spil er 5000x
  • Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • Hvis maksimal udbetaling er nået, stopper alle tilbageværende gratis spins og omdrejninger og den maksimale udbetaling
  • Basisspil og gratisspins har forskellige sæt
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil
  • Sidst opdateret 03/05/2023

o V 1.8128.23.1

Seneste opdatering: 05-06-2023