Egyptian Riches

Basisspil

• WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.

Featurebeskrivelse

• 3 eller flere spredte FEATURE udløser Egyptian Riches-funktionen.
  • Pengepræmier fra scatter-symboler er allerede ganget med den samlede linjeindsats. Gevinster fra scatter-symboler føjes til gevinstlinjegevinster.
  • Spilleren får en pengepræmie ved at vælge 1 ud af 5 SCARABS. Når spilleren har modtaget gevinsten, kan denne vælge mellem et udvalg af skatte.
  • Hver valgte TREASURE udløser enten en gevinst, VÆLG IGEN eller INDSAML.
  • Hver gang en spiller vælger en TREASURE, der indeholder en pengepræmie, bliver beløbet fra alle valgte skarabæer føjet til skattens gevinstbeløb, og den samlede gevinst tildeles.
  • Hvis spilleren får "vælg igen", skal spilleren vælge en anden SCARAB for at få en gevinst og vender dernæst tilbage for at vælge TREASURES fra udvalget af skatte. Spilleren fortsætter med at vælge TREASURES, indtil INDSAML dukker op.
  • SCARAB gevinster: 1x - 7x samlet linjeindsats.
  • TREASURES pengepræmier: 1x - 6x samlet linjeindsats.
  • Når en præmie er fundet, fjernes denne fra puljen af mulige præmier.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.