Texas Tea

Ligesom i Texas er alt i Texas Tea STORT: store gevinster, stor spænding og stor morskab! Texas Tea er et 5-hjulet spil med 9 gevinstlinjer, Big Oil-Bonussen, hvor du placerer olieboretårne for at pumpe gevinsterne op, og Olieudbytte-Bonussen, som kan tildele op til 100 gange den samlede indsats!

Sådan satser du

Texas Tea har 9 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 9 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere skal du trykke på minusknappen (–) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at øge den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Olieudbytte-Bonus

3 eller flere Texas Ted Scatter-symboler på en hvilken som helst position udløser Olieudbytte-Bonussen.

Under Olieudbytte-Bonussen tildeler Texas Ted en tilfældig værdi. Se gevinstoversigten for detaljer.

Big Oil-Bonus

Hvis der rammes 3 eller flere olieboretårne-symboler på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre, så udløses Big Oil-Bonussen.

Under Big Oil-Bonussen giver spillet et antal olieboretårne, der er lig med antallet af udløsende symboler i grundspillet. Vælg områder i Texas for at placere olieboretårne. Når alle olieboretårne er placeret, så tildeles der gevinster inden for de valgte områder.

Se gevinstsoversigten for gevinstdetaljer.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales pr. Scatter-symbol. Sammenfaldende scatter-gevinster fra forskellige Scatter-symboler lægges sammen. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonussen, så afsluttes bonussen omgående.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 94.93%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 27. sept. 2022

Seneste opdatering: 13-04-2023