Kaffebaren

Mål:

Kaffebaren er en spilleautomat med 5 hjul, 20 betalingslinjer og Ruth og Benny bonusspil. Når der er samlet 9 Ruth eller Benny scattersymboler, udløses det respektive bonusspil. Gratis spil kan genudløses baseret på det antal Ruth eller Benny scattersymboler der dukkede op under gratis spil.

Gevinstoversigt.

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles på 20 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symbolerne betaler fra venstre mod højre, startende fra hjulet yderst til ventre og højre til venstre, startende fra hjulet yderst til højre, undtagen Benny og Ruth scattersymbolerne.
  • 5 ens symboler på en betalingslinjer betaler kun fra venstre til højre.
  • Klik på SPIL starter spillet med den valgte INDSATS og 20 LINJER.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Benny og Rush scattersymboler giver ikke udbetaling.
  • Kaffebaren er et wild-symbol som erstatter alle andre symboler, undtagen Benny og Ruth scattersymboler.
  •  Wild-symboler vises kun på hjulene 1, 2, 4 og 5.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 20 linjer på spilleautomaten. Du kan øge indsatsen/linjer ved at klikke på knappen Unnamed item til højre for 'INDSATS/LINJE', eller du kan reducere indsatsen/linjer ved at klikke på knappen button til venstre. Klik på -knappen nederst på spilleskærmen for at indbetale beløbet.
  • LINJER: Spillet spilles på 20 linjer.
  • MAKS. INDSATS: Spil med MAKS. INDSATS ved at klikke på Maxbet. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med INDSATS/LINJE. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på i desktop nederst på spilskærmen, ved siden af knappen Indstillinger. Du kan bladre igennem alle siderne i gevinstoversigten med knapperne tilbage og videresend. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på close button i gevinstoversigten
  • Spil: Klik på SPIL  ikonet for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinst angives med animerede symboler.
  • Lydstyrke: lyd til ikon afspiller spillets musik. Klik på lyd til-symbolet for at slå lyden fra volumeoff.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. Under UKGC regulering vil antallet af tilgængelige spil blive indstillet til maksimalt 100.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

Autospil panel

• Klik på autospil-knappen autospil nederst på spilskærmen for at benytte autospil. Når vinduet autospil åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de muligheder, du gerne vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spillet. Klik på Stop autospil for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.stop button
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIL" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats og klikket på SPIL, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• Du kan ændre spilindstillingerne, ved at klikke på Spilindstillinger-knappen nederst på skærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.setting button
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil.

Spilleregler:

• Spillet spilles på 20 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symbolerne betaler fra venstre mod højre, startende fra hjulet yderst til ventre og højre til venstre, startende fra hjulet yderst til højre, undtagen Benny og Ruth scattersymbolerne.
  • 5 ens symboler på en betalingslinjer betaler kun fra venstre til højre.
  • Klik på SPIL for at starte spillet med den valgte indsats og det valgte antal linjer.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.
  • Benny og Rush scattersymboler giver ikke udbetaling.
  • Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen Benny og Ruth scattersymbolerne.
  • Wild-symboler vises kun på hjulene 1, 2, 4 og 5.
  • Saldoen opdateres med eventuelle gevinster i slutningen af spillet.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er mellem 95,86% og 96,16%.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og kaskader.. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af bonusspillet.

Bonusspil regler:

• Benny-/Ruth-symbolerne kan forekomme hvor som helst på spilleautomaten i hovedspillet.
  • Hvert symbol tilføjes til kaffekopperne eller kanden mod Benny / Ruth, når de kan ses.
  • Benny/Ruth bonusspillet udløses når 9 kopper eller krus er blevet samlet.
  • Benny bonusspillet har forrang, når begge bonusspillet (Benny / Ruth) udløses med samme spil. Ruth bonusspillet vil starte når Benny bonusspillet er slut.
  • Antal fyldte kaffekopper og gryder er vedvarende for det spil, som spilleren har valgt og denne funktion er platformafhængig
  • Runderne i bonusspillene (Benny / Ruth) spilles med den samme indsats pr. linje som i det udløsende spil.
  • Hvis måleren overskrider (f.eks. Benny-bonus er i position 8 og 3 Benny-symboler vises), udløses bonussen, og de overskydende Benny-symboler tilføjer ikke noget. Det samme gælder også for Ruth-bonus.

Benny bonusspilregler

• Benny bonusspillet udløses når 9 kopper er samlet.
  • Spilleren skal vælge 1 af de 4 tilgængelige muligheder.
    • 15 gratis spil med 1x multiplikator
    • 10 gratis spil med 4x multiplikator
    • 5 gratis spil med 8x multiplikator
  • Vælg tilfældigt en af nedenstående indstillinger
  • 15 gratis spil med 1x eller 4x eller 8x mulitiplikator
  • 10 gratis spil med 1x eller 4x eller 8x mulitiplikator
  • 5 gratis spil med 4x eller 8x mulitiplikator
  • Efter at du har valgt indstillingen, vil spillet blive ændret til gevinstmåder for denne funktion, hvor 20 betalingslinjer ændres til 243 måder at vinde på.
  • Alle symbolerne betaler fra venstre til højre og fra højre til ventre, undtagen Benny scattersymbolet.
  • Alle vindende positioner i denne funktion bliver kaskaderet og erstattet med de nye symboler, hvilket giver spilleren mulighed for at vinde mere i samme runde. Hver gevinst under gratis spil øger spillerens multiplikator med 1 til yderligere spil. Kaskadevirkningen af hjul vil fortsætte, indtil der ikke er nogen gevinst på hjulene.
  • 3 eller flere Benny-symboler, der vises under gratis spil, giver spilleren ekstra gratis spil. 3 Benny-symboler under gratis spil giver 5 ekstra spil, 4 Benny-symboler under gratis spil giver 10 ekstra spil, 5 Benny-symboler under gratis spil giver 15 ekstra spil.
  • I tilfælde af symbolgevinster, vil ekstra gratis spil blive tildelt, efter kaskaden er afsluttet. (For eksempel, hvis spilleren får 4 Benny-symboler og en måde at vinde på med et gratis spil og får endnu en Benny efter kaskadering af hjulene, vil 5 Benny-symboler blive overvejet og 15 ekstra spil tildeles spilleren).
  • Hvis spilleren når det sidste gratis spil uden gevinster, fortsætter gratis spil, indtil der er gevinst. Denne funktion med fortsatte gratis spil er kun tilgængelig, når spilleren vælger 10 eller 15 gratis spil i Benny-funktionsvalget.
  • Benny symboler forsvinder ikke for at producere kaskader.
  • Kaffekopper indsamles ikke under gratis spil.

Benny bonusspilregler

• Når kaffekoppen mod Ruth bliver fyldt og når Ruth, udløses Ruth bonusspillet.
  • 10 gratis spil tildeles til spilleren med et specielt udvidende symbol.
  • Under gratis spil, efter udbetaling af alle betalingslinjegevinster, hvis det specielle udvidende symbole vises hvor som helst på hjulene,
  • Efter udvidelsen vil det særlige ekspanderende symbol betale i overensstemmelse med gevinstoversigten på alle aktive linjer, uanset om symbolerne er i træk eller ej.
  • Symbolerne på disse hjul vil blive erstattet af det specielle udvidende symbol, hvis der er nok specielle udvidende symboler til en gevinst i henhold til gevinstlinjen.
  • 3 eller flere Ruth-symboler, der vises under gratis spil, giver spilleren ekstra gratis spil. 3 Ruth-symboler under gratis spil giver 5 ekstra spil, 4 Ruth-symboler under gratis spil giver 10 ekstra spil, 5 Ruth-symboler under gratis spil giver 15 ekstra spil,
  • Alle symbolerne betaler fra venstre til højre og højre til venstre bortset fra det specielle ekspanderende symbol, der betaler overalt, forudsat at der er nok symboler til udbetaling.
  • Særlige ekspanderende symboler betales på faste linjer uanset om retningen er til venstre eller til højre.
  • Kaffekopper indsamles ikke under gratis spil.

Browserpanelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal  for at indbetale penge på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,86 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, genoptages spillet fra frakoblingspunktet, ellers vil du være i stand til at finde ud af resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du først er logget ind
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  knappen nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.